MENY

Divine Fortune Slot - Gratisspel och Recensioner

Divine Fortune
Klicka här för att spela

Divine Fortune av NetEnt

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Divine Fortune Recension

Divine Fortune

NetEnt är tillbaka med ett spännande nytt jackpotspel, Divine Fortune, som lanserades första gången den 25 januari 2017. Huvudattraktionen med denna online slot är att dess tema tar spelaren tillbaka till det antika Grekland. Det finns Minotauros, Medusa och Fenixen som dyker upp som olika symboler. Det finns en free spin-funktion i spelet, men det är den progressiva Mega Jackpotten som är den verkliga varan.


Utgivningsdatum: 25.01.2017
Volatilitet
Högsta vinst: X

Skrivet av: Kim Birch | Recensionen uppdaterades senast: 17 Augusti 2022 | Faktagranskning av: Jasmin Williams

CERTIFIED CERTIFIED
Kim Birch har vunnit och förlorat mot de bästa pokerproffsen i världen. Förutom att vara expert på poker och blackjack har Kim Birch också publicerat tre böcker. Om Kim Birch

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Attraktiva specialfunktioner

3 typer av olika jackpottar

Falling wild-funktionen och Wild-On-Wild

Högkvalitativ grafik från NetEnt

Nackdelar

Kan vara mycket instabil för nybörjare

Fakta Om Slots

Leverantör NetEnt

Volatilitet

RTP% 96.59

Speltyp Slots

Jackpot Ja


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.20

Högsta insats 100.00

Reels 5

Rader 3

Spelteman

Äventyr Fantasy Legender Forntida Civilisationer


Spelfunktioner

Håll och snurra Utöka Wild med respin Progressiv Jackpott FreeSpins Wild


Karaktärer

Gryphon Minotaur Pegasus Medusa Monster Gudar


Att vinna Mega Jackpot är huvudattraktionen i Divine Fortune.

Att vinna Mega Jackpot är huvudattraktionen i Divine Fortune.

Divine Fortune - Introduktion

Det bästa med Divine Fortune är det fantastiska temat.

Så fort du öppnar den här online-slotmaskinen befinner du dig i den antika grekiska världen. Du kan omfamna de vackra antika gudinnorna som skyddar spelskärmen från sidorna. Symbolerna i spelet är noggrant utformade och är designade enligt det antika temat. De olika jackpottarna som finns i spelet visas upp för slotspelaren så snart han startar spelet. De är placerade precis ovanför spelskärmen.

I den här spelautomaten är den högst betalande symbolen Medusa, som kan dra ut en massiv 600x vinst för din insats. Därefter är det mäktiga lejonet den bästa symbolen. Därefter är det den stora tjuren och till sist är det den utmärkta falken. Bokstavssymbolerna är jämförelsevis lågt betalande, vilka är A, K, Q och J.

Spelet har också en wild-symbol; Pegasus är wild-symbolen i videoslotet. Spelaren kommer att se Free Spin-symbolerna när han eller hon snurrar slotten. Den kommer att ha en blixt och den vilda symbolen kommer att vara ett guldmynt med en pegasus på.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Funktionen Falling Wilds

I den här spelautomaten Divine Fortune finns det totalt 4 bonusfunktioner. För det första, när en wild-symbol träffas under ett spinn, kommer det att utlösa Falling Wilds Re-Spins , och wild-symbolen kommer att flytta ner en symbol. Och detta kommer att ge spelaren ett gratissnurr. Den här specialbonusen är tillgänglig i båda spelen, basspel och free spins. Och det bästa är att de kan utlösas ett obegränsat antal gånger i videosloten.

Video: Divine Fortune Slot - Gratisspel och Recensioner

Ett exempel på hur du spelar Divine Fortune

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Free Spins i Divine Fortune

Free spins kan vinnas i slotten när free spins-symboler landar i spelet. När tre eller fler sådana symboler dyker upp någonstans i grundspelet eller på Falling Wilds-hjulen aktiveras free spins-bonusfunktionen. När den utlöses ger den här bonusen dig fem free spins när du landar tre wilds. Och om du lyckas landa fyra wilds får du åtta free spins. Och bara om du har supertur och träffar fem wilds i spelet får du totalt 12 free spins .

Wild -On-Wild-funktionen

När du träffar tre scatters i videosloten får du 5 free spins, fyra ger dig åtta free spins. Och detta kommer att utlösa Wild -On-Wild-funktionen. Denna funktion kommer att expandera symbolen, och den kommer att täcka hela hjulet under ett snurr. Och efter att ha aktiverat detta kommer du under nästa snurr att få två wilds som kommer att öka den ursprungliga bonusen ytterligare.

När du träffar tre scatters i videoslotet får du fem free spins, fyra ger dig åtta free spins. Och slår du fem får du 12 free spins. Wild-symbolen kommer att täcka hela hjulet när den landar, men då kommer du inte att kunna få fler free spins när du lägger den här funktionen.

Att få wild-symboler i Divine Fortune

Att få wild-symboler i Divine Fortune

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Tillgänglighet till Cross Device för Slot

Divine Fortune kan spelas på både mobil och surfplatta. Precis som alla andra nya videoslots från NetEnt kan denna slot spelas på olika enheter. Spelet har optimerats perfekt för surfplattor och för att kunna spelas på alla andra olika handhållna enheter. Och du kan också ha kul att spela Divine Fortune på iOS-enheter. Så oavsett om det är en iPhone eller iPad kommer online-sloten att fungera smidigt. Spelets Mega Jackpot kommer alltid att vara inom din räckhåll, oavsett vilken enhet du använder.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Jackpottarna i Divine Fortune

I slotten finns det tre olika typer av jackpottar.

När du samlar minst tre gyllene bonussymboler får du tre free spins,

Medan antalet gratissymboler (som ursprungligen utlöste jackpotten) placeras på hjulen vinner du mellan 10 och 200 gånger din ursprungliga insats varje gång du landar på en av dessa gyllene symboler. Och med detta får du också tre free spins. Detta är en kontinuerlig kedjefunktion och kommer att fortsätta tills du får slut på free spins. Detta kommer också att avslutas när du landar på en av jackpottarna, som kommer att träffas enligt följande:

Minor Jackpot - när du träffar en rad fylld med bonussymboler.
Major Jackpot - när du träffar två rader fyllda med bonussymboler.
Mega Jackpot - när du träffar tre rader fyllda med bonussymboler.

Den bästa du kan hoppas på är den stora jackpotten, den progressiva jackpotten, som är satt till 10 000 pund och ständigt växer. De andra jackpottarna är Minor och Major Jackpots.

Den mindre jackpotten ökar din insats till 20x. Och den stora jackpotten får pengarna att regna och ger dig en enorm vinst på 200x din insats.

En storvinst i Divine Fortune

En storvinst i Divine Fortune

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Det övergripande omdömet om Divine Fortune

Det här är en mycket fullspäckad spelautomat online från NetEnt, det råder ingen tvekan om det.

Det här spelet har en unik lugnande effekt; även om du är pressad av att vinna tillbaka en bra vinst, behåller du ändå din sinnesfrid. Du kan fortsätta spela det här spelet i timmar utan att bli trött; detta är inte särskilt vanligt i liknande videoslots. Spelleverantörerna har gjort ett berömvärt arbete med slotten. Vare sig det gäller spelets slående design eller det fantastiska soundtracket är allting med denna online-slot lovvärt.

Spelupplevelsen i den här videosloten är också fantastisk; Du spelar över de 20 vinstlinjerna för att utlösa Falling Wilds och Wild on Wild. Free spin-rundan finns där, som ger dig upp till 12 free spins. Och försök att vinna den progressiva jackpottsloten genom att landa på bonussymbolerna.

Divine Fortune är det i särklass 9:e jackpottspelet från fantastiska NetEnt. Och detta är den 3:e online-sloten som du kan spela bekvämt i dina telefoner eller surfplattor.

På tal om spelets egenskaper är volatiliteten i denna slot relativt hög. Det betyder att antalet vinster du slår i spel inte är särskilt högt. Men sådana här slots för casinospel flaxar också upp stora glänsande vinster när de kommer. Så det här spelet är mer lämpligt för de spelare som är lite erfarna och spelar med betydande budgetar. Vinsterna kommer säkert att komma, men du måste ha lite tålamod, de kommer att vara värda det.

Om du vill utforska denna online slot kan du prova det här spelet gratis på BETO. Den kostnadsfria demoversionen finns tillgänglig för att få en känsla för det här spelet, få veta hur det är och börja spela snart.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Divine Fortune - Vanliga frågor

Vad är volatiliteten i Divine Fortune?

Den bedömda variansnivån för divine Fortune är hög. Det betyder att du måste ha tålamod eftersom vinsterna är lite sällsynta, men storleken på de jackpottar du får är ganska stora.

Vilka spelautomater liknar Divine Fortune?

Precis som Divine Fortune finns det en slot med namnet Divine Fortunes Megaways slot, som har mer än 117 648 vinstvägar. Denna slot har ytterligare funktioner, men den progressiva jackpottfunktionen saknas.

Hur hög är RTP i Divine Fortune?

Returneringen till spelaren i Divine Fortune är 96,59%, vilket är en bra RTP för liknande slots online. Eftersom genomsnittet i branschen ligger mellan 96% och 96,5%.