MENY
Sök
Slots

Gates of Olympus 1000 Spela Gratis

Gates of Olympus 1000 Demo

Gates of Olympus 1000 Spela Gratis
Spela nu
Klicka här för att spela

Gates of Olympus 1000 av Pragmatic Play

Spela med riktiga pengar ᐈ

Gates of Olympus 1000 Recension Betyg stjärnaBetyg stjärna

Gates of Olympus 1000 Demo

Spelautomaten Gates of Olympus 1000 från Pragmatic Play tar dig tillbaka till den antika grekiska mytologins värld. Denna slot erbjuder en 6x5-layout med pay-anywhere-mekanik. Den använder en Tumble-funktion för upprepade vinster i ett snurr. Viktiga höjdpunkter inkluderar multiplikatorsymboler värda upp till 1 000 gånger och gratissnurr för att öka utbetalningarna, tillsammans med ett Bonus Buy-alternativ för att hoppa direkt in i handlingen.

I denna recension avGates of Olympus 1000 slot kommer vi att förklara vilka förbättringar Pragmatic Play har gjort för att göra denna slot bättre än originalet.


Utgivningsdatum: 14.12.2023
Volatilitet Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet ON
Högsta vinst: X15000

Skrivet av: Kim Birch | Recensionen uppdaterades senast: 16 Maj 2024 | Faktagranskning av: Jasmin Williams

CERTIFIED CERTIFIED
Kim Birch har vunnit och förlorat mot de bästa pokerproffsen i världen. Förutom att vara expert på poker och blackjack har Kim Birch också publicerat tre böcker. Om Kim Birch

Betyg av BETO Slots Experts

Populärt

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Fräschhet

Betyg stjärna
Betyg stjärna

RTP%

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Jackpotter

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Sätt att vinna

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Upphetsningsgrad

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Video: Gameplay och stor vinst

Spela nu

Slotsfunktioner

Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Fördelar Fördelar

Fördelar

ÖppnaHög RTP på 96,50%

ÖppnaMaxvinst på 15 000x

ÖppnaTumble-funktionen ökar vinsterna

ÖppnaGratissnurr med multiplikatorer

ÖppnaOption för bonusköp tillgänglig

Nackdelar Nackdelar

Nackdelar

Stäng Hög varians kan frustrera spelare

Stäng Bonusköp är kostsamt

Fakta Om Slots

Slots Leverantör Pragmatic Play

Slots Volatilitet Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet ON

Slots RTP% 96.50

Slots Speltyp Slots

Slots Jackpot Nej


Insatsintervall och spelplan

Slots Minsta insats 0.20

Slots Högsta insats 100.00

Slots Reels 6

Slots Rader 5

Spelteman

Juveler Forntida Civilisationer


Spelfunktioner

Bonusbetting Slumpmässig multiplikator Köpfunktion Kaskad- / lavinvinvinster FreeSpins multiplikator RTP-bredd Scatter-symboler FreeSpins


Gates of Olympus 1000 Review - 4 Scatters sätter scenen!

Gates of Olympus 1000 Review - 4 Scatters sätter scenen!

Vi introducerar Gates of Olympus 1000 Online Slot

Gates of Olympus 1000, utvecklad av Pragmatic Playbjuder in dig direkt till den gudomliga församlingen med sin spelautomat med tema antik grekisk mytologi. Spelet sticker ut på grund av sin häpnadsväckande maxvinstpotential på 15 000 gånger din insats. Detta spännande äventyr spelas på 6 hjul och använder en Tumble-funktion som säkerställer att vinnande symboler ersätts, vilket ökar dina chanser till flera vinster i ett enda snurr.

Med tillägg av multiplikatorsymboler och gratissnurr som kan öka dina utbetalningar avsevärt, har varje snurr möjlighet till monumentala vinster. Dessutom erbjuder Bonus Buy-alternativet en motorväg till stora vinster, vilket gör detta spel särskilt lockande för dem som söker omedelbar handling.

Utforska mer om hur du utnyttjar dessa funktioner till din fördel och bevittna episka vinster i vår Gates of Olympus 1000 stora vinster-video. För entusiaster som vill öva lite innan de dyker ner i Olympens rikedomar är vår sektionmed gratis slots perfekt för att bekanta sig med spelet.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Tema och design: Antik grekisk odyssé

Den antika grekiska mytologin är grundläggande för den visuella spelkonsten

Den antika grekiska mytologin är grundläggande för den visuella spelkonsten

Tema och design

I spelautomaten Gates of Olympus 1000 tar Pragmatic Play oss med till Olympens eteriska höjder och presenterar en design som genomsyras av gudalik prakt. Vid första anblicken är spelet fängslande med sin strålande bakgrund som antyder gudomliga riken, medan Zeus själv pryder skärmen med en imponerande hållning som kräver uppmärksamhet.

Hjulen är prydda med symboler som återspeglar den antika grekiska mytologin - från ädelstenar som utstrålar himmelsk glöd till artefakter som ekar av gamla berättelser. Den tematiska konsekvensen är perfekt och omsluter dig i en berättelse utan att yttra ett enda ord.

Musik och ljudspår

Genom att spela Gates of Olympus 1000 visade sig den auditiva resan vara lika övertygande som dess visuella motsvarighet. Ljudbilden är en intrikat blandning av eteriska melodier och dånande crescendon som speglar Zeus temperament. Det var anmärkningsvärt hur varje vinst underströks av triumferande orkesterutbrott, vilket förstärkte stunderna av seger.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Symboler och utbetalningar

Detta spel erbjuder olika grekiska artefakter som de högbetalande symbolerna, som betalar 12x till 50x din insats för att landa 12 eller fler matchande symboler var som helst på hjulen. Å andra sidan är de olika färgade ädelstenarna lågbetalande symboler, som betalar 2x till 10x din insats för att landa 12 eller fler matchande symboler på hjulen. Slutligen fungerar Zeus som Scatter-symbol som aktiverar gratissnurr.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man spelar Gates of Olympus 1000 Slot Online

Landa 8 eller fler matchande symboler var som helst för att få vinster

Landa 8 eller fler matchande symboler var som helst för att få vinster

Du kan börja detta mytomspunna äventyr genom att följa dessa steg:

  • Börja med att justera din insatsstorlek.
  • Använd knapparna "+" och "-" för att ställa in en insats som passar din bankrulle, med alternativ från 0,20 € till 100 €.
  • Överväg att använda funktionen för automatisk snurrning för kontinuerligt spel. Du kan förinställa antalet snurr och förlust-/vinstgränser.
  • Öppna vinsttabellen för att förstå symbolvärden, vinstkombinationer och spelregler.
  • Lär dig om knappar och deras funktioner: snurrknappen för att börja spela, volymkontroll för ljudinställningar och snabbsnurralternativ under inställningar för en snabbare takt.

I grund och botten blir det enkelt att navigera genom Gates of Olympus 1000 när du förstår dessa element.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Bonusmaterial

Du kan njuta av 15 gratissnurr som också kan återskapas

Du kan njuta av 15 gratissnurr som också kan återskapas

Spelautomaten Gates of Olympus 1000 erbjuder dig en uppsjö av bonusfunktioner som kan förstärka dina vinster avsevärt. Låt oss utforska hur bonusarna fungerar.

Tumble-funktionen

Tumble-funktionen aktiveras efter varje vinnande kombination. Vinnande symboler försvinner så att nya symboler kan falla ner från ovan och potentiellt skapa fler vinster. Denna process upprepas tills inga nya vinnande kombinationer bildas. Det är en kaskadeffekt som kan leda till flera vinster på ett enda snurr.

Multiplikator-symboler

Under både bas- och bonusspel kan multiplikatorsymboler dyka upp på valfritt hjul. Dessa symboler har slumpmässiga multiplikatorvärden från 2x till 1 000x. I slutet av en tumble-sekvens, om multiplikatorsymboler finns på hjulen, läggs deras värden ihop och tillämpas på den totala vinsten från den sekvensen, vilket ger en chans till exponentiellt högre utbetalningar.

Gratis snurr

Om landar fyra eller fler Scatter-symboler aktiveras gratissnurr-rundan med 15 gratissnurr. Beroende på om 4, 5 eller 6 Scatters utlöser denna funktion får spelare en omedelbar vinst på 3x, 5x eller 100x av sin insats, respektive.

Under gratissnurren bidrar alla multiplikatorsymboler som landar inte bara med sitt värde till enskilda snurrvinster utan lägger också till en total multiplikatorräknare som tillämpar sitt värde på alla efterföljande vinster under omgången. När en multiplikatorsymbol visas under en vinst kommer den totala multiplikatorn också att gälla för den vinsten.

Om tre eller fler Scatter-symboler landar under denna funktion tilldelas ytterligare 5 gratissnurr. Under mitt spelande var gratissnurr den roligaste och mest spännande bonusen, där massiva vinster var vanliga. Det är faktiskt lätt att få höga multiplikatorvärden som 15x eller 20x under gratissnurren.

Bonus Köp

För de som är sugna på omedelbar handling, Bonus Buy-alternativet gör det möjligt för spelare att direkt köpa inträde till gratissnurr-rundan för 100 gånger sin insats.

Ante insats

Funktionen Ante Bet gör det möjligt för spelare att öka sin grundinsats med 25%. Denna funktion berikar hjulen med ytterligare Scatter-symboler, vilket ökar möjligheterna att aktivera gratissnurr-funktionen genom konventionellt spel snarare än att köpa den direkt.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Maxvinst, RTP och varians

Vinn 15 000 gånger pengarna på din insats i spelautomaten Gates of Olympus 1000 online

Vinn 15 000 gånger pengarna på din insats i spelautomaten Gates of Olympus 1000 online

Gates of Olympus 1000 erbjuder en högsta vinstpotential på upp till 15 000 gånger insatsen, med en RTP på 96,50% och hög varians. Om du väljer funktionen Bonus Buy ändras RTP något till 96,49%. Denna spelautomats RTP är högre än de flesta, och maxvinsten har också ökats för att överträffa maxvinsten i originalspelet. Du kommer dock att behöva hantera den höga variansen.

Med en träfffrekvens på 28,57% kan du vinna gudomliga vinster på upp till 15 000 gånger din insats . Toppriset baseras på oddsen 1 på 2 749 771 snurr. För vinster på 1000X eller mer är oddsen 1 på 45 036 snurr.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Gates of Olympus 1000: En spelautomat värd att snurra på?

BETOs slutliga dom över spelautomaten Gates of Olympus 1000

BETOs slutliga dom över spelautomaten Gates of Olympus 1000

När vi utvärderar Gates of Olympus 1000 slot är det tydligt att Pragmatic Play har skapat en slot med en rikt vävd väv av antik grekisk mytologi. Det är ett äventyr med hög variation, en attraktiv RTP på 96,50% och möjlighet att vinna upp till 15 000 gånger insatsen. Spelets utmärkande funktioner, inklusive multiplikatorsymbolerna och den dynamiska gratissnurr-rundan , bidrar alla till dess attraktionskraft genom att erbjuda varierade sätt att förstärka vinsterna.

Under mitt spelande fann jag att Tumble-funktionen och multiplikatorsymbolerna lägger till lager av spänning och oförutsägbarhet, vilket förbättrar den övergripande spelupplevelsen. Dessutom ger möjligheten att köpa in sig i gratissnurr-rundan för 100 gånger insatsen ett strategiskt element för dem som är villiga att ta högre risker för potentiellt större belöning.

Men med tanke på spelets höga volatilitet bör spelare närma sig det med försiktighet. Potentialen för betydande belöningar balanseras av sträckor av icke-vinnande snurr, vilket gör bankrullehantering avgörande.

Med tanke på den övertygande blandningen av engagerande funktioner, visuell prakt och givande mekanik - balanserat mot utmaningarna med dess volatilitet - rekommenderar jag att du ger Gates of Olympus 1000 slot ett snurr.

PilPilTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Gates of Olympus 1000 Slot FAQ

Vad är RTP för Gates of Olympus 1000 slot, och påverkar det mitt spelande? Pil Pil

RTP för Gates of Olympus 1000 ligger på hela 96,50%, vilket är över genomsnittet för online slots. Denna höga RTP indikerar att spelet över tid returnerar en betydande del av de satsade pengarna tillbaka till spelarna, vilket potentiellt förbättrar ditt spel genom att erbjuda fler chanser att vinna i det långa loppet.

Kan jag köpa mig direkt till gratissnurr-funktionen i Gates of Olympus 1000 video slot? Pil Pil

Ja, du kan använda Bonus Buy-alternativet för att direkt få tillgång till gratissnurr-rundan. Denna funktion kostar 100 gånger din insats och erbjuder en snabb väg till potentiellt större vinster utan att vänta på att Scatters ska landa naturligt under basspelet.

Hur fungerar multiplikatorsymbolerna i Gates of Olympus 1000 slot? Pil Pil

I det här spelet kan multiplikatorsymboler visas på alla hjul under både bas- och bonusspel. De har värden från 2x upp till 1 000x och ackumuleras i slutet av en tumble-sekvens och tillämpar deras kombinerade värde på din totala vinst från det snurret. Denna funktion ökar din vinstpotential avsevärt.

Finns det en demoversion tillgänglig för Gates of Olympus 1000 slot? Pil Pil

Absolut! Du kan kolla in demosloten på BETO innan du lägger ner riktiga pengar. Att spela i demoläge är ett lysande sätt att bekanta sig med alla spelfunktioner och mekaniker utan någon risk.

Vad är det som gör att Gates of Olympus 1000 sticker ut bland andra slots? Pil Pil

Gates of Olympus 1000 utmärker sig med sin unika kombination av funktioner som Tumble-mekanismen, lukrativa multiplikatorsymboler och en engagerande gratissnurr-runda tillsammans med sitt tilltalande antika grekiska tema. Dess höga varians, i kombination med en chans till episka vinster upp till 15 000 gånger din insats, gör det särskilt spännande.

Hur kan jag förbättra mina chanser att aktivera gratissnurr utan att köpa dem? Pil Pil

Överväg att aktivera funktionen Ante Bet; genom att öka din insats med 25% förbättrar du dina hjul med fler Scatter-symboler. Detta ökar din sannolikhet att utlösa gratissnurr genom normalt spelande snarare än att köpa direktinträde via Bonus Buy.