MENY

Big Bass Splash Slot - Gratisspel och Recensioner (2023)

Klicka här för att spela

Big Bass Splash av Reel Kingdom

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Big Bass Splash Recension

Big Bass Splash

Big Bass Splash slot är ett annat lovande tillskott till listan över Big Bass slots av Pragmatic Play. Fiskaren har nu hoppat in i sin monster truck, och han är redo att fånga ännu mer fisk. Denna slot påminner dig om Big Bass Bonanza, eftersom den också har en 5x3-layout med 10 vinstlinjer. Gratissnurr är den viktigaste funktionen, och den låter dig vinna upp till 5 000 gånger din insats.

I denna recension av Big Bass Splash kommer du att se vad som gör denna slot speciell. Du kommer att rensa alla dina tvivel om du läser till slutet.


Utgivningsdatum: 06.06.2022
Volatilitet
Högsta vinst: X5000

Skrivet av: Julius De Vries | Recensionen uppdaterades senast: 08 Juni 2023 | Faktagranskning av: Kim Birch

CERTIFIED CERTIFIED
Julius de Vries granskar casinobonusar och villkor här på BETO™, så att våra läsare inte ska bli lurade av de skumma aktörerna i branschen. Han är också en verifierad spelexpert. Om Julius De Vries

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Maxvinst på 5 000x din insats

Upp till 5 modifierare i Free Spins

Förbättrade chanser att trigga Free Spins

Free Spins kan återaktiveras med en högre multiplikator.

Möjlighet att köpa Free Spins

Nackdelar

Hög volatilitet

Fakta Om Slots

Leverantör Reel Kingdom

Volatilitet

RTP% 95.67

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.10

Högsta insats 250.00

Reels 5

Rader 3

Spelteman

Fiske Hav


Spelfunktioner

Additativa symboler Gå upp i nivå Köpfunktion Samla Energi Ytterliggare Free Spins FreeSpins multiplikator RTP-bredd Multiplikator Scatter-symboler FreeSpins Wild


Big Bass Splash är en spännande slot som kommer att roa alla som gillar fiskeautomater.

Big Bass Splash är en spännande slot som kommer att roa alla som gillar fiskeautomater.

Välkommen till spelautomaten Big Bass Splash Online Slot

Fiskeäventyret fortsätter med Big Bass Splash slot. Den erbjuder en hög RTP och en anständig maxvinst med flera spännande modifierare i gratissnurr.

Denna spelautomat har 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer. Basspelet har inte mycket att göra, och du måste vänta på bonusrundan med gratissnurr. Fiskpengar-symbolerna kan vinnas under gratissnurren, och det finns upp till 5 modifierare som kan tillämpas slumpmässigt i varje omgång.

Denna slot har Wild-symboler, multiplikatorer, Nudges, Respins och mer. Du kan enkelt köpa gratissnurr, vilket inte var möjligt i originalspelet. Vi kommer att förklara allt i detalj snart, så fortsätt läsa den här recensionen.

Video: Big Bass Splash Slot - Gratisspel och Recensioner (2023)

Spelet i spelautomaten Big Bass Splash

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Fisketema och förbättrad grafik

Tema och design

Temat liknar andra gratis slots från Big Bass online, vilket inte är förvånande. Vi förväntade oss att temat skulle kretsa kring fiske, men temat i den här slotten har sin egen stil och strategi som gör den annorlunda. Bakgrunden är en mycket detaljerad undervattensbild av sjön. I bakgrunden kan du se fiskar som simmar, färgglada undervattensväxter, maneter, bubblor, sand och mycket mer.

Ljudspåret är ljust och uppsluppet, precis som liknande slots. Ett ljud som liknar en vattendroppe som slår i vattnet uppstår när du snurrar hjulen. Vi uppskattar den ansträngning som de har lagt ner på att skapa detta eleganta tema.

Symboler

Monstertruck, fiskespö, trollslända, beteslåda och Fish Money-symbolerna är högbetalande symboler. De högbetalande symbolerna ger dig 20x till 200x din insats för att landa vinnande kombinationer med fem matchande symboler. De lågt betalande symbolerna är kortsymbolerna, och de ger endast 5x till 10x din insats för att få en vinnande kombination med fem av samma slag.

Wild-symbolen är den glada skäggiga fiskaren, som har figurerat i flera andra slots. Scatter-symbolen är en krokad abborre som försöker fly genom att hoppa upp ur vattnet.

Samla Fisherman-symboler för att återaktivera Free Spins och öka multiplikatorn.

Samla Fisherman-symboler för att återaktivera Free Spins och öka multiplikatorn.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man spelar Big Bass Splash Slot

Nu ska vi hjälpa dig att förstå hur denna slot kan spelas. Låt oss börja.

 • Knappen med den coola gorillan som bär en krona är spin-knappen för att få hjulen att snurra.
 • Plus- och minusknapparna på vardera sidan av spin-knappen justerar din totala insats och ställer in den mellan 0,10 € och 250 €.
 • Knappen "i" öppnar spelreglerna och nämner även symbolernas utbetalningar.
 • Menyknappen nära "i"-knappen ger dig tillgång till systeminställningar som batterisparare och omgivande musik.
 • Ikonen för högtalare är till för att slå på eller stänga av ljudet.
 • Alternativet Buy Free Spins finns uppe till vänster och du kan använda det om du behöver det.

Om du inte vet hur du kan vinna i den här spelautomaten kan vi hjälpa dig. När du får matchande symboler på intilliggande hjul från vänster till höger på en vinstlinje får du en vinst. Det här är det vanliga sättet att få vinster i många slots, så du bör vara medveten om det.

3 eller fler Scatters utlöser Free Spins.

3 eller fler Scatters utlöser Free Spins.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Otroliga bonusfunktioner

Free Spins-funktionen med 5 modifieringsfunktioner är den viktigaste bonusen som du kan se fram emot. Det är inte särskilt svårt att utlösa Free Spins-rundan, eftersom du får chansen att få en tredje Scatter om du lyckas landa två. Låt oss börja utforska funktionerna i detalj.

Free Spins-funktionen

Du kan utlösa Free Spins genom att landa 3 eller fler Scatter-symboler på hjulen. Nedan följer antalet Free Spins som du får efter att ha landat Scatters.

 • 3 Scatters = 10 Free Spins
 • 4 Scatters = 15 Free Spins
 • 5 Scatters = 20 Free Spins

Om du bara får 2 Scatters på hjulen kan du få en chans att få den 3:e Scattersymbolen. Om Scatters på hjulen kan flytta ner en position samtidigt som de stannar inom spelområdet, kommer en Respin att delas ut. I Respins flyttas hjulen med Scatters ner med en position, och resten av hjulen kommer att Respin för en chans att landa en annan Scatter.

Innan Free Spins startar kommer 0 till 5 modifierare som kommer att gälla för den efterföljande rundan att väljas slumpmässigt. Här är modifieringarna.

 • Mer fisk: Fler fiskars pengasymboler kommer att finnas på hjulen för den efterföljande Free Spins-rundan.
 • Fler fiskare: Fler Wild-symboler kommer att finnas på hjulen under den efterföljande Free Spins-rundan.
 • Fler dynamiter, krokar och bazookas: Din chans att trigga dynamit-, krok- eller bazooka-spinnfunktionen ökar.
 • Börja från nivå 2: Free Spins startar från nivå 2 i den progressiva funktionen.
 • 2 extra spins: Den efterföljande rundan kommer att ha 2 extra Free Spins från början, och du kommer att få 2 extra spins vid varje retrigger.

Fisherman Wild-symbolen dyker bara upp under Free Spins, och den kommer att samla in och tilldela värdena på pengasymbolerna. Alla Wilds samlas in, och om du samlar in var fjärde Wild kommer du att se till att återtrigga Free Spins. Du får 10 Free Spins till, och multiplikatorn för penningsymboler ökar till 2x, 3x och 10x för den andra, tredje respektive fjärde nivån.

Du kommer att få de återtriggade snurren så snart den aktuella omgången Free Spins tar slut. Du kan dock inte retrigga Free Spins efter att ha nått den fjärde nivån på den progressiva mätaren.

Tre slumpmässiga funktioner kan utlösas i slutet av ett Free Spin. Följande är de slumpmässiga funktionerna.

 • Dynamite Spin-funktionen: Fisksymboler kan dyka upp i slumpmässiga positioner genom Dynamite Spin-funktionen när det bara finns Wilds på hjulen men ingen penningsymbol.
 • Hook Spin-funktionen: En krok kan dra upp ett slumpmässigt hjul för att avslöja en fiskarsymbol när du har Pengar-symboler men inga fiskarsymboler på hjulen.
 • Bazooka Spin-funktion: När du har fiskarsymboler men inga fisksymboler kan Bazooka-funktionen ändra alla symboler till andra symboler utom fiskarsymbolerna.

Observera att du även kan köpa Free Spins genom alternativet Buy Free Spins genom att betala 100x din insats.

Njut av upp till 5 modifierare i Free Spins

Njut av upp till 5 modifierare i Free Spins

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP, variation och högsta vinst

Big Bass Splash RTP är 96,71 %, vilket är en hög RTP som andra slots i den här serien.

Volatiliteten i den här spelautomaten är hög, eller 5 av 5, så du måste ha lite tålamod när du spelar den här spelautomaten.

Den maximala vinsten är 5 000x din insats, vilket är högre än majoriteten av slots i den här serien. Du bör veta att originalet endast hade en Max Win på 2 100x din insats.

Njut av det välkända fisketemat med nya funktioner i Big Bass Splash slot.

Njut av det välkända fisketemat med nya funktioner i Big Bass Splash slot.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Är Big Bass Splash Slot värt det?

Spelautomaten Big Bass Splash är perfekt för nya spelare och fans av den här serien. Fans av den här serien kommer att gilla den välbekanta stilen och spelet med nya funktioner. De nya spelarna kommer att njuta av de kraftfulla Free Spins med modifierare och Max Win på 5 000x din insats. Kort sagt finns det något för alla i denna slot.

Modifierarna är väldigt roliga och hjälper till att göra varje Free Spins runda unik. Det är inte svårt att återtrigga Free Spins, eftersom du lätt kan få 4 Wilds under bonusrundan. Faktum är att multiplikatorn för pengasymbolerna ökar med varje retrigger så att du kan vinna mer. Slumpmässiga funktioner finns också där för att hjälpa dig att omvandla förlorade spins till stora vinster.

Även efter att ha lagt till extra funktioner kommer fans av originalet att inse att det grundläggande spelet är detsamma. Det stora målet är fortfarande att trigga Free Spins och landa Pengar-symboler med Fiskarsymboler för att samla in deras värden. Så äldre spelare kommer inte att gå vilse när de spelar den här spelautomaten.

Du bör spela Big Bass Splash slot på de casinon som rekommenderas av BETO slots idag.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor om Big Bass Splash Slot

Hur hög är maxvinsten i spelautomaten Big Bass Splash?

Maxvinsten är 5 000x din insats, och det är en av de högsta maxvinsterna i de fiskeautomater som släppts av Pragmatic Play.

Vad är RTP och variansen i Big Bass Splash videoslot?

Du får en RTP på 96,71 % i grundspelet och i funktionen köp free spins. Volatiliteten i den här spelautomaten är mycket hög, varför vi rekommenderar att du satsar lågt.

Finns det några Free Spins i spelautomaten Big Bass Splash?

Ja, Free Spins finns där med upp till 5 modifierare och möjligheten att återaktivera dem. Wild-symbolerna spelar en viktig roll genom att samla in penningsymboler och hjälpa dig att återtrigga Free Spins.

Hur fungerar Buy Free Spins-funktionen i Big Bass Splash online slot?

Du kan klicka på Buy Free Spins-funktionen och betala 100x din insats för att aktivera Free Spins.

Är slotspelet Big Bass Splash en bluff?

Casinospelet Big Bass Splash är utvecklat av Pragmatic Play, som är en av de slotutvecklare som alla i branschen litar på. Så det finns ingen anledning att tro att denna slot är en bluff.

Är det möjligt att spela spelautomaten Big Bass Splash gratis?

Ja, du kan njuta av Free Spins med modifierare och retriggers genom att spela Big Bass Splash-demonstrationen gratis här på BETO.