MENY

Dead or Alive Slot - Gratisspel och Recensioner

Klicka här för att spela

Dead or Alive av NetEnt

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Dead or Alive Recension

Dead or Alive

Dead or Alive är en online-slot från NetEnt som är baserad på temat vilda västern. Den lanserades redan 2009 och är fortfarande en populär slot än idag. Att en så gammal slot kan konkurrera med de nya titlarna är något som NetEnt bör vara stolt över. Andra har försökt kopiera NetEnts framgång med liknande slots, men bara ett fåtal har lyckats så långt.


Utgivningsdatum: 10.11.2013
Volatilitet
Högsta vinst: X

Skrivet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Recensionen uppdaterades senast: 17 Aug 2022

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Stora vinster i free spins

Hög varians

Mycket populär slot av den gamla skolan

Häftigt tema för vilda västern

Sticky Wilds i free spins

Nackdelar

Hög varians kan skrämma bort vissa människor

Avsaknad av en progressiv jackpot

Fakta Om Slots

Leverantör NetEnt

Volatilitet

RTP% 96.82

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.01

Högsta insats 0.50

Reels 5

Rader 3

Spelteman

Äventyr Vilda Västern


Spelfunktioner

Klistriga Wilds FreeSpins


Karaktärer

Cowboys


Olika vanliga symboler i Dead or Alive

Olika vanliga symboler i Dead or Alive

Välkommen till Dead or Alive

Dead or Alive spelautomat online från NetEnt har fem hjul, tre rader och nio vinstlinjer. Du behöver dock inte satsa mycket eftersom du kan satsa så lite som 0,09 € för ett snurr. De funktioner som sticker ut är Sticky Wilds och free spins som kan återaktiveras under bonusrundan.

I Dead or Alive är du sheriffen som ansvarar för att jaga de tre eftersökta männen och två kvinnorna som orsakar förödelse överallt. Det är inte lätt att ta dem, men du har lagen på din sida. Du kan använda sticky Wilds för att fästa dem på hjulen under free spins.

Lita på oss, du kommer att bli rejält belönad för att fånga ökända laglösa som Jesse James och Billy the Kid. Du måste bara vara villig att ta risken i denna slot med hög volatilitet.

Video: Dead or Alive Slot - Gratisspel och Recensioner

Spelet i Dead or Alive Video Slot

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Upplev den vilda västern

Upplev den vilda västern med solid grafik och uppmuntrande musik

I början står du utanför saloonen med mörka moln överallt. En dyster atmosfär som är skrämmande nog att skrämma bort vem som helst, men du är ingen fegis. Det är riskabelt att gå in, men du kommer att gå in ändå när du utlöser free spins.

Inne i saloonen kommer du att få din whiskey och leta efter de laglösa. Symbolerna är bland annat whiskeytumblers, efterlysningsposter med laglösa, en sheriffens guldstjärna, en cowboyhatt och de vanliga spelkortssymbolerna.

Ljudspåret passar bra till videosloten. Man måste älska hur de har införlivat soundtracket i free spins. Efter varje vinst kommer du att höra en bekant melodi som lyfter ditt humör.

Grafiken är förvisso gammalmodig, men den har åldrats som fint vin. Ljudspåret är inte lika bra som de senaste spelautomaterna, men det gör sitt jobb bra. På det hela taget kommer du att njuta av utseendet och känslan i den här spelautomaten.

Sticky Wilds i bonusrundan i Dead or Alive

Sticky Wilds i bonusrundan i Dead or Alive

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man erövrar Dead or Alive

Om du har spelat slots på nätet vet du kanske redan att vinsterna betalas ut från vänster till höger på vinstlinjerna. Du måste få samma symbol tre eller fler gånger på en vinstlinje för att bli belönad. De har fått en del extrafunktioner för att krydda det hela.

De eftersökta affischerna är Wild-symboler och de kan hjälpa dig att få fler vinster genom att ersätta alla symboler utom Scatter-symbolen. Vapensymbolen är Scatter-symbolen och du kommer in i free spins-rundan genom att få minst tre Scatters på hjulen.

De har nio vinstlinjer, vilket är ett hyfsat antal. Vissa slots låter dig justera vinstlinjerna, men Dead or Alive är inte en av dem. Så det borde inte vara något problem om du inte vill ändra vinstlinjerna.

Du kan satsa i intervallet 0,09 € till 18 € per snurr. Du kommer att se ett plus- och ett minustecken längst ner till vänster som du kan använda för att justera din insats. Du kan också klicka på knappen Max bet (maxinsats) för att ställa in det högsta insatsbeloppet för ett snurr.

Om du vill aktivera snabba spins måste du klicka på skiftnyckelikonen längst ner till vänster på skärmen. Den här online-sloten låter dig använda mellanslagstangenten för att snurra, vilket är praktiskt för vissa personer. Det finns en "i"-knapp längst ner till vänster som du kan använda för att få hjälp och läsa om reglerna för denna videoslot.

Stor vinst genom Sticky Wilds i bonusrundan med Free Spins

Stor vinst genom Sticky Wilds i bonusrundan med Free Spins

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Få de stora vinsterna med Dead or Alive-symboler

Låt oss först börja med de lägst betalande symbolerna. De lägst betalande symbolerna är 10, J, Q, K och A, som kan ses i många slots online.

Den lägst betalande symbolen i spelet är 10, som ger dig 25x för 5 förekomster, 10x för 4 förekomster och 2x för 3 förekomster. Du kommer att se många av de lägst betalande symbolerna, men det är de högst betalande symbolerna som du vill se på hjulen.

De högst betalande symbolerna är sheriffstjärnan, pistol i hölster, cowboyhatt, cowboystövlar och whiskytumlare. Om du får 5 sheriffstjärnor på en vinstlinje får du 1000x din insats. Om du får 4 sheriffstjärnor får du 125x din insats och om du får 3 sheriffstjärnor får du 20x din insats.

Whiskeytumblarna är den lägst betalande bland de högst betalande symbolerna. De ger dig 200x för att landa 5, 50x för att landa 4 och 10x för att landa 3.

Utbetalningen för alla symboler är bra även om det här är en flyktig online slot.

Dead or Alive online slot - vinnande symboler

Dead or Alive online slot - vinnande symboler

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP och avvikelse

RTP för denna video slot är 96,88 % och volatiliteten är hög. När det gäller RTP är det bra och en av anledningarna till att denna online-slot fortfarande är populär idag. Det finns bara ett fåtal slots som har en högre RTP, så du behöver inte oroa dig för RTP alls.

Volatiliteten är hög, och denna höga volatilitet eller varians har gjort denna online slot ikonisk. Du måste vänta på de stora vinsterna, men de stora vinsterna har potential att vara mycket givande och är värda att vänta. Du behöver bara komma in i bonusrundan, och du är nästan garanterad att se de stora vinsterna efter att ha fått Sticky Wilds.

Rörliga rullar i Dead or Alive

Rörliga rullar i Dead or Alive

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Kraftfulla bonusfunktioner i Dead or Alive

Omdu får fem Scatters på hjulen får du 2 500x din insats direkt. Men det är free spins som är stjärnan i Dead or Alive online slot. Du triggar 12 free spins om du får tre eller fler Scatters på hjulen. De eftersökta affischerna kommer att fungera som Sticky Wilds under gratissnurren och om du landar ett par stycken kan du få enorma vinster.

Den goda nyheten är att du kan vinna så mycket som 3 000x din insats per gratissnurr. Du kan alltså tjäna 54 000 euro per gratissnurr om du satsar maxbeloppet. Vi behöver inte berätta för dig hur stor vinstpotentialen är eftersom den bokstavligen kan förändra ditt liv.

En hygglig vinst genom Wild-symboler i grundspelet

En hygglig vinst genom Wild-symboler i grundspelet

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Free Spins för stora vinster

Dead or Alive free spins är den viktigaste funktionen i den här slotten, vilket är traditionen från många NetEnt-slots. Du måste få fram pistolsymbolen tre eller fler gånger för att komma in i free spins-bonusrundan med en 2x multiplikator.

Du kommer att bli belönad bara för att du utlöser free spins för att hjälpa till att få igång festen. 2 Scatters ger dig en belöning på 2x din insats, men de triggar inte free spins. 3 Scatters ger dig 4x din insats. 4 Scatters ger dig 25x din insats och 5 Scatters ger dig 2 500x din insats.

Du får 12 free spins inledningsvis och du kan få så många som 29 free spins genom att landa Sticky Wilds under free spins-bonusen. En Sticky Wild ger dig 5 extra free spins under bonusrundan.

Du får inte bara en 2x multiplikator, utan Sticky Wilds fastnar på hjulen så fort de landar och stannar där under hela bonusrundan. Detta gör att du kan göra många kombinationer, och folk har gjort vansinnigt mycket genom att använda Sticky Wilds under free spins.

Kort sagt kommer du att tjäna mycket pengar om du kan landa några Sticky Wilds under bonusrundorna. Dessutom kommer de extra gratisrundorna att hjälpa dig att tjäna ännu mer. Du kan tjäna så mycket som 3 000x din insats under varje gratissnurr, så vinstpotentialen är nästan obegränsad.

Efter att gratissnurren har avslutats kommer dina vinster att läggas till kontanter. Om du vill kan du ta ut pengar precis efter att bonusrundan avslutas och njuta av dina vinster som en mästare.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Kan jag spela Dead or Alive på en mobil eller surfplatta?

Ja, NetEnt har utvecklat NetEnt Touch för att hjälpa människor som vill spela videoslots som Dead or Alive på språng. Du kan spela på vilken enhet som helst, oavsett om det är en Android-telefon, iPhone eller surfplatta. Oroa dig inte, upplevelsen kommer att vara lika smidig som att spela på den bärbara datorn eller datorn.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Är Dead or Alive Online Slot värt det?

Det finns en anledning till att folk fortfarande spelar den här spelautomaten och rekommenderar den till andra även efter så många år sedan den lanserades. Dead or Alive är en rolig slot där du får uppleva upp- och nedgångar som aldrig förr. Det är en riskfylld slot, så du måste hantera den med försiktighet och ta pauser när du spelar.

Free spins i Dead or Alive med en 2x multiplikator och Sticky Wilds har gjort denna online slot till vad den är idag. Eftersom den första var så framgångsrik har NetEnt släppt Dead or Alive 2, som är mer volatil och ger högre vinster.

Du måste göra rätt strategi när du spelar den här videosloten. Tålamod är nyckeln och du vill inte ha för bråttom. Även om du går in i free spins-rundan med en låg insats kan du ändå tjäna mycket. Så satsa inte högt och försök att hålla dina insatser så låga som möjligt.

Den här online-sloten är väldigt volatil, men den är också väldigt givande för den som ger den lite tid. Vi rekommenderar starkt denna online slot så att du kan njuta av det klassiska temat och de stora vinsterna. Följ bara rätt strategi så kommer du att få bra resultat förr eller senare.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Dead or Alive - Vanliga frågor

Hur mycket är RTP i Dead or Alive slot?

RTP för denna slot är 96,88 %, vilket är klart över branschgenomsnittet.

Vad är volatiliteten i Dead or Alive?

Denna slot är känd för sin höga volatilitet. Du måste vara försiktig när du spelar och undvika att satsa för mycket.

Finns det free spins i Dead or Alive?

Ja, du kan enkelt få 12 free spins när du får 3 eller fler Scatters. Free spins-bonusrundan har en 2x multiplikator och Sticky Wilds för högre vinster.

Vilken är den största vinsten jag kan få i Dead or Alive?

Du kan få 6 000x din insats i grundspelet. Den högsta vinsten fördubblas dock i bonusrundan. I bonusrundan kan du få 12 000x din insats tack vare 2x multiplikatorn.

Hur många vinstlinjer finns det i Dead or Alive?

Det finns 9 vinstlinjer och du kan inte justera dem alls.

Är det möjligt att spela Dead or Alive online slot gratis?

Ja, du kan spela Dead or Alive gratis här på BETO. Vi har inkluderat demotypen i den här recensionen, så du kan spela denna fantastiska videoslot gratis utan några problem. Om du vill spela för pengar kan du kolla in de pålitliga casinon som nämns på vår hemsida och njuta av denna slot där.