MENY

Deadwood Slot - Gratisspel och Recensioner (2024)

Deadwood
Klicka här för att spela

Deadwood av Nolimit City

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Deadwood Recension

Deadwood

Spela Deadwood online slot och få chansen att aktivera fantastiska funktioner!

Deadwood har utmärkta alternativ för Free Spins-funktionerna som Gunslinger Spins, Shoot Out Free Spins och Hunter Spins.

Så vänta inte längre, snurra hjulen i Deadwood online slot och ha chansen att vinna enorma priser upp till 13 950 gånger insatsen. Prova spelet gratis här på BETO!


Utgivningsdatum: 22.04.2020
Volatilitet
Högsta vinst: X13950

Skrivet av: Julius De Vries | Recensionen uppdaterades senast: 17 Augusti 2022 | Faktagranskning av: Kim Birch

CERTIFIED CERTIFIED
Julius de Vries granskar casinobonusar och villkor här på BETO™, så att våra läsare inte ska bli lurade av de skumma aktörerna i branschen. Han är också en verifierad spelexpert. Om Julius De Vries

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Klass västerländskt tema-baserad slot

Stor vinstpotential på 13 950x och hög volatilitet

Funktioner 4 free spins-alternativ

XNudge Multiplier erbjuder staked wilds

Möjlighet att köpa bonusrundor finns

Nackdelar

Har inga jackpottar eller bonusrundor

Vissa människor kanske inte gillar den på grund av dess brutala karaktär.

Fakta Om Slots

Leverantör Nolimit City

Volatilitet

RTP% 94.15

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.20

Högsta insats 100.00

Reels 3

Rader 4

Spelteman

Vilda Västern Drinkar


Spelfunktioner

Garanterad Wild i Free Spins Wild Nudge Köpfunktion Välj Freespin-läge Klistriga Wilds Expanderande Symboler RTP-bredd Bonussymboler Multiplikator Scatter-symboler FreeSpins Wild


Deadwood Free Spins Bonusspel, Shoot Out

Deadwood Free Spins Bonusspel, Shoot Out

Vi presenterar Deadwood Slot

Alla känner till den amerikanska vilda västern som har gett många kändisar berömmelse, rikedom och popularitet. Dessutom har den motiverat barn på lekplatsen till otaliga artister, författare och musiker. Dess berättelser och historier om hjältar, tjuvar, skatter och äventyr har glamoriserats till den grad att människor världen över känner till dem.

Förutom NetEnt med sin välkända Dead or Alive-slot har många andra utvecklare med tiden riktat in sig på vilda västern-eran för sina slots. Ett utmärkt exempel på detta är NoLimit City, med deras lansering av Tombstone 2019 då de utforskade och tillämpade Wild West-eran på ett dynamiskt och passionerat sätt.

Deadwood är en uppföljare till Tombstone och fortsätter där den tidigare slotten slutade. I Deadwood har utvecklarna utökat de fem hjulen för att ge plats åt en extra symbol på varje hjul. Detta gör att spelarna kan vinna på 576 olika sätt.

Jämfört med de 108 formaten i Tombstone följer Deadwood ett 3-4-4-4-4-3-format. Spelet förblir lika hög volatilitet som tidigare. Träfffrekvensen har dock uppgraderats, vilket innebär att spelarna kommer att uppleva ett bättre, balanserat spel.

Video: Deadwood Slot - Gratisspel och Recensioner (2024)

Spela en gratis demoversion av Deadwood slot

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Grafik, symboler och bakgrund

Deadwood är en online-slot utvecklad av Nolimit stad som antar det ökända vilda västern-temat. Det är en väldesignad slot som innehåller fascinerande karaktärer och ett konstnärligt spelupplägg. I bakgrunden kan spelaren se en estetiskt utformad spökstad och en tumlare som lurar i vinden.

Dessutom spelas ett gammalt soundtrack med Wild West-tema genom hela spelet och gör slotten mer engagerande och spännande. För att sammanfatta är denna slot väldigt väldesignad och tar spelarna tillbaka till en mycket mer intressant och spännande tid - vilket ger ett mervärde till spelupplevelsen online för otaliga spelare.

Nolimit City ger dig wilds, scatters och 576 sätt att vinna.

Nolimit City ger dig wilds, scatters och 576 sätt att vinna.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Spelarguide till Deadwood

Nolimit City har gett spelarna 576 sätt att vinna i Deadwood, och det är enkelt att spela även för nybörjare.


Tips för att spela Deadwood:

  • För det första måste spelaren välja ett insatsbelopp, och detta belopp kan variera från 0,10 mynt till 100 mynt på varje snurr.
  • Därefter kan du ändra alla inställningar som ljudeffekter eller musik enligt dina önskemål. Du kan göra dessa ändringar i inställningsmenyn.
  • I övrigt ligger snabbspelsknappen under spin-knappen och kan vridas om spelaren vill öka spin-hastigheten.
  • Dessutom kan spelarna välja en vinst- eller förlustgräns i enlighet med den procentuella andelen av deras nuvarande saldo. Detta kan du göra i menyn för autoplay.
3 x Wilds ger dig en hygglig utbetalning.

3 x Wilds ger dig en hygglig utbetalning.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Deadwood Slot - Utbetalningsalternativ

Den högst betalande symbolen i Deadwood är högen med guldtackor med en utbetalning på 3,75x din insats. Spelaren måste få tre eller fler matchande symboler på de angränsande hjulen för att vinna i Deadwood slots.

För de flesta spelare kanske den här utbetalningen inte ser särskilt tilltalande ut. Speldynamiken är dock främst baserad på flera vinster och innehåller många bonusfunktioner som kan öka utbetalningarna till ett betydande belopp. Den högsta vinsten som finns tillgänglig i Deadwood uppgår till 13 950 gånger din insats.

Hunter spins och gunslinger spins garanterar dig wilds och sticky multiplikatorer.

Hunter spins och gunslinger spins garanterar dig wilds och sticky multiplikatorer.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Free spins-läge och bonusfunktioner i Deadwood

Stacked Wild

Den staplade wild-symbolen i Deadwood slots är Hunter Wild-symbolen som dyker upp i spelet. Tänk på att detta inte är någon vanlig wild eftersom den dyker upp back-to-back med Xnudge-funktionen. Varje gång en del av den avslöjas på hjulen förskjuts de. Och varje gång det sker ökar multiplikatorn med 1x. Dessutom adderas multiplikatorerna till en 4x multiplikator varje gång en wild kastar sig fram .

Free Spins

Det finns två free spins tillgängliga i Deadwood slots. Spelarna kan aktivera Free Spins-funktionen varje gång 3 scatters med buffalo skalle dyker upp på något hjul, och Hunter Spins är en av de två free spins-funktionerna som finns i det här spelet. Tänk på att detta är ett mindre volatilt val mellan de två free spins-funktionerna.

Utbetalningen är inte så generös, men utbetalningarna sker ofta - spelarna kan få en utbetalning vid nästan varje snurr. De här två alternativen erbjuder 8 free spins båda två. Dessutom kan du uppgradera den här funktionen till Shoot Out Gunslinger Spins när flera Hunter's Badges dyker upp.

Gunslinger Free Spins (extremt volatila)

Valet Gunslinger Free Spins visas längst ner till höger på skärmen. Om du gillar att spela stort är detta det perfekta valet för dig eftersom utbetalningarna i den här funktionen kan vara betydande. Detta kan bli ännu större om spelaren får en multiplikator wild att dyka upp på hjulen, vilket gör att de kan flytta sig. Varje förflyttning gör att multiplikatorn ökar med 1x. Om spelaren dessutom får två brickor att kasta kan spelaren uppgradera funktionen till funktionen Shoot Out Free Spins.

Shoot Out Free Spins

De högsta utbetalningarna i spelet sker under Shoot Out Free Spins-funktionen. Spelare kan aktivera den här funktionen varje gång två sheriffbrickor och tre scattersymboler dyker upp på hjulen. Dessutom kan Shoot Out Free Spins aktiveras i båda free spins-funktionerna varje gång två sheriffbrickor dyker upp i spelet. När sheriffsymbolerna dyker upp på hjulen dyker inga symboler med lågt värde upp. Som ett resultat av detta kan spelarna förvänta sig en rejäl summa kontantvinster på eventuellt varje snurr.

Köpalternativ

För spelare som inte har tålamod nog att vänta på att 3 scatters med buffalo skalle ska dyka upp har Deadwood ett alternativ för att aktivera free spins-funktionen direkt genom att trycka på Buy-funktionen. Detta är den gula stjärnan i spelet. Om du väljer Gunslinger Free Spins måste du betala en smärtsam 750x din insats .

Detta är det högsta köpalternativet vi har stött på. Det är dock vettigt eftersom utbetalningarna kan vara löjligt höga. Det andra alternativet kostar dig 71x din insats. Free spins-funktionen ökar också RTP med 0,10 %. Båda dessa alternativ belönar 10 free spins.

Deadwood Wilds, Free Spins med funktionen Shoot Out

Deadwood Wilds, Free Spins med funktionen Shoot Out

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP och volatilitet i Deadwood

Enligt våra beräkningar kommer träffarfrekvensen att vara ungefär 14 %. Denna procentandel ökar under Free Spins, och det beror dock på vilket av de två free spins-alternativen du väljer .

Deadwood har en RTP på 96,03 procent. Detta innebär en hög volatilitet. För spelare med en begränsad budget bör du därför se till att inte tömma ditt saldo när du satsar på de högre utbetalningarna .

Deadwood en XNudge-slot från Nolimit City

Deadwood en XNudge-slot från Nolimit City

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Deadwood - Sammanfattning

Deadwood är en online-slot som håller spelarna engagerade hela tiden. Hunter Wilds kan dessutom flytta hjulen för att ge dig högbetalande symboler, vilket håller spelarna engagerade och gör spelet spännande.

Nolimit Citys samling av XNudge-spel som är en av de bästa ledande online-slots har ökat betydligt. Den innehåller bland annat Barbarian Fury och många andra. Varje slot gör ett bra jobb med att hålla spelarna engagerade. På det hela taget är XNudge-funktionen ett bra och populärt koncept för online-slots och spelarna skulle älska att uppleva det i fler kommande spel. Dessutom är free spins-bonusarna i spelet ganska generösa. Även om det kan ta längre tid för spelarna att landa någon av de två, har det en massiv potential för höga utbetalningar.

Det är tveksamt om spelare i Deadwood slots slutar med att inte vara nöjda efter en free spins-runda. Både Hunter och Gunslinger rundorna är otroligt volatila. För spelare som inte vinner free spins-bonusarna är Shoot-Out-funktionen en stor lättnad. Den här funktionen kan utlösas oftare och låter spelarna skörda frukterna av förvandlande wilds.

Enligt vår mening är Deadwood en magnifik slot som har tagit oss med storm och överträffat allas förväntningar. Visuellt har spelet gjort betydande uppgraderingar men vad som är ännu mer enastående är att utvecklarna undvek att klona den gamla modellen. Ett modernt och nytt tillvägagångssätt gör spelupplevelsen unik och i slutändan tillfredsställande för spelarna. Sammanfattningsvis är Deadwood ett utmärkt substitut för Tombstone och är en utmärkt slot för alla spelare att prova.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor för Deadwood

Vad är den högsta vinsten i Deadwood?

Den högsta möjliga vinsten här är 13 950 multiplicerat med din insats. Detta är faktiskt högre än den maximala vinsten i det tidigare spelet som presenteras av Nolimit City.

Vilken RTP erbjuder Deadwood?

Den ursprungliga RTP-procenten för Deadwood slot är 96,03% när det gäller basspelet. Detta kan dock förbättras genom att köpa bonusrundorna. Det vore bra om du är medveten om att Nolimit Citys spel har en rad olika RTP-värden, som kan skilja sig åt inom olika casinon.

Vad är volatiliteten i Deadwood slot?

Deadwood är en mycket volatil slot. Utvecklarna har gett den 10/10 för den extrema volatiliteten.

Hur fungerar XNudge Multipler Wild-funktionen i Deadwood?

Nudge-multiplikatorn kan öka dina progressiva multiplikatorer med 1x. Den här wild-funktionen har varit en ikon i Nolimit City-spel. XNudge-symbolen förstorar den staplade wild nudge till en helskärmsvy när du landar på den.

Finns det någon bästa free spins-funktion i Deadwood Slot?

Ja, det finns många free spins-funktioner tillgängliga. Hunter-alternativet har till exempel mindre vinster, men frekvensen är högre. På samma sätt har Gunslinger-alternativet mer på spel, men belöningen är betydligt större.

Kan Deadwood slot spelas gratis?

Absolut! Du kan spela det här på BETO, och vi har en gratis demoversion av Deadwood slot som väntar på dig.