MENY

Terminator 2 Slot - Gratisspel och Recensioner (2023)

Klicka här för att spela

Terminator 2 av Microgaming

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Terminator 2 Recension

Terminator 2

Terminator 2 slot är baserad på en av de mest kända actionfilmerna med den legendariske Arnold Schwarzenegger.

Arnold sa "Jag kommer tillbaka" och det blev en av de mest ikoniska replikerna i filmhistorien. Microgaming har hållit Arnolds löfte genom att släppa en remastrad version av Terminator 2 slot 2021, medan originalet släpptes 2014.

Med underhållande animationer och kraftfulla funktioner som free spins med 1024 sätt att vinna, kommer du garanterat att njuta av den här slotten även flera år efter att originalet släpptes.

Läs den här recensionen av Terminator 2 slot för att få reda på allt om den.


Utgivningsdatum: 05.06.2014
Volatilitet
Högsta vinst: X

Skrivet av: Kim Birch | Recensionen uppdaterades senast: 24 Juli 2023 | Faktagranskning av: Jasmin Williams

CERTIFIED CERTIFIED
Kim Birch har vunnit och förlorat mot de bästa pokerproffsen i världen. Förutom att vara expert på poker och blackjack har Kim Birch också publicerat tre böcker. Om Kim Birch

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Maxvinst på 2,933 gånger din insats

Free spins med extra rad och transformerande symbol

T-800 visionsläge

Hot Mode i gratissnurr

Legendary Terminator 2 tema

Nackdelar

Inga retriggers för gratissnurr

Fakta Om Slots

Leverantör Microgaming

Volatilitet

RTP% 96.62

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.30

Högsta insats 30.00

Reels 5

Rader 3

Spelteman

Tidsresare Filmer


Spelfunktioner

Byt set av Reels Byt symbol Hemlig symbol Scatter-symboler FreeSpins


Karaktärer

Robotar


Casino

Kortserier


Njut av stora vinster med underhållande klipp

Njut av stora vinster med underhållande klipp

Välkommen till Terminator 2 Spelautomat

En blockbusterfilm förtjänar en blockbuster slot, och Microgaming har gett oss exakt det. Stora skådespelare och scener från filmen ger dig en autentisk upplevelse. Denna slot kommer att ge dig de stora vinsterna genom sina 243 sätt att vinna, som kommer att expandera till 1024 i gratissnurrkampanjrundan.

Terminator-serien är en av de mest legendariska filmserierna genom tiderna. Arnold är känd över hela världen tack vare Terminator-filmerna, och betyget 8,5 för Terminator 2 på IMDB visar hur bra den är. Vi kommer snart att få se hur bra den här spelautomaten är jämfört med filmen.

Självklart finns alla karaktärer du vill se med i denna slot. Även de som inte har sett filmen kommer att njuta av funktionerna och spelet. Microgaming är en av de mest populära utvecklarna av spelautomater på nätet av en anledning: deras lysande arbete.

Denna slot har 5 hjul, 3 rader och 243 sätt att vinna i basspelet. De har fått T-800 Vision Mode och gratissnurr för att göra det enkelt att vinna massivt. T-800 Vision Mode kommer att konvertera en icke-vinnande snurr till en vinst genom att rikta in vissa symboler och tilldela ett stort vinnande belopp. Free spins matchar den höga standard som Terminator-filmerna sätter, eftersom de har transformerande symboler och en extra rad. Ett speciellt Hot Mode för att ge dig de maximala vinsterna kan också ses i specialbonusen.

Vi kommer snart att utforska bonusfunktionerna, men låt oss först titta på grafiken och temat.

Video: Terminator 2 Slot - Gratisspel och Recensioner (2023)

Spelet i Terminator 2 video slot

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Terminator-tema med kraftfull grafik

De har lagt stor vikt vid designen av den här spelautomaten eftersom du kan njuta av den mörkblå och svarta bakgrunden med metallisk design. Bakgrunden ser ut som en maskin och inte vilken maskin som helst utan Terminator. Detta är ett unikt tema som du inte kan hitta i någon annan slot.

Huvudpersonerna från filmen, inklusive Sarah Connor, John Connor, terminatorn och T-1000, dyker upp på hjulen. När de ingår i en vinnande kombination spelas ett klipp från filmen upp. Det spännande är att de har flera klipp från filmen, vilket gör det ännu roligare att snurra på hjulen.

Bakgrundsmusiken är mjuk och trevlig och passar bra till denna slot. Du kan njuta av lite episk musik när du får vinster för att göra vinsterna mer effektfulla. Överlag är designen och temat av hög kvalitet, vilket är vad vi förväntar oss av Microgaming.

Njut av Terminator 2-temat med filmkaraktärerna

Njut av Terminator 2-temat med filmkaraktärerna

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Grunderna för att spela

I det här avsnittet förklarar vi hur du kan spela den här spelautomaten på rätt sätt. Låt oss börja.

 • Den vita knappen med den böjda pilen är spin-knappen som används för att snurra hjulen.
 • De tre böjda pilarna som bildar en cirkel ovanför spin-knappen representerar autoplay-knappen. Du kan göra spins på autopilot i intervallet 10 till 100, men du kan inte ställa in några förlust- eller vinstgränser.
 • Det finns en blixtknapp under spin-knappen som kan användas för att aktivera snabbspinn.
 • Myntknappen längst ner till höger kan användas för att välja ditt insatsbelopp. Det finns ett reglage för att ställa in din insats i intervallet 0,30 € till 30 €. Det finns några förinställda insatser som du kan använda, och du kan också trycka på knappen för maxinsats för att satsa maxbeloppet (€30).
 • Slutligen kan du använda menyknappen uppe till höger för att få tillgång till information om spelautomaten och växla på och av ljudet. Om du vill ha en översikt över funktionerna kan du klicka på knappen "i ". Om du vill få tillgång till hjälp klickar du på frågetecknet.
Njut av scener från filmen under free spins i Terminator 2 online slot.

Njut av scener från filmen under free spins i Terminator 2 online slot.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man erövrar Terminator 2 Slot

Du får betalt så snart du får 3 eller fler matchande symboler från vänster till höger. Eftersom det inte finns några fasta vinstlinjer får du 243 sätt att vinna i grundspelet och 1024 sätt att vinna i free spins.

Du behöver bara landa 2 eller fler Scatters var som helst för att få en vinst, och Scatter är den högst betalande symbolen som ger dig 100x din insats för att landa en fem-i-sig-som-är-är-kombination. T2 är den näst högst betalande symbolen med en utbetalning på 50x av din insats för att landa en kombination med fem likadana symboler.

Här är utbetalningarna för de återstående symbolerna för att få en fem-i-slaget-kombination.

 • Terminator: 26,66x din insats.
 • John Connor: 16,66x din insats.
 • T-1000 : 13,33 gånger din insats.
 • Sarah Connor: 10x din insats
 • T-800: 6,66x din insats
 • Kortsymboler: 1,66x till 3,33x av din insats
En extra rad läggs till under free spins för att ge dig 1024 sätt att vinna.

En extra rad läggs till under free spins för att ge dig 1024 sätt att vinna.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Dominanta bonusfunktioner som garanterar enorma vinster

Det här är en av de spelautomater som har enkla men kraftfulla bonusfunktioner. Låt oss utforska bonusfunktionerna nu.

T-800 Vision Mode

Den här funktionen utlöses slumpmässigt efter ett icke-vinnande snurr. Terminator-, John Connor-, T-1000-, Sarah Connor- och T-800-symbolerna på hjulen kommer att bli måltavlor för T-800-visionen. Dessa symboler kommer att ge ett bonusvinstbelopp och vinstbeloppet för T-1000-symbolen kommer att vara det högsta.

Denstörsta fördelen med T-800 Vision-läget är att du kan utlösa free spins genom att bara ha 1 Scatter på hjulen. Vi älskar den här funktionen eftersom den ger dig en chans att förvandla ett förlorat snurr till en storvinst som innefattar kontantutbetalningar och free spins.

Free Spins

Orb Scatter-symbolen är nyckeln till att trigga free spins. Allt du behöver göra är att landa 3 eller fler Scatters eller 1 Scatter under T-800 Vision Mode för att trigga 10 free spins.

Free spins har en extra rad som utökar vinstsätten till 1024. Du kan få maxvinsten endast under gratissnurren eftersom den extra raden endast syns under gratissnurren. En annan stor fördel med free spins är att T-1000-symbolen förvandlas till andra symboler för att ge dig de största möjliga vinsterna.

Free spins har också ett Hot Mode som utlöses slumpmässigt. Du kommer att få vinster ofta under Hot Mode, men du måste ha extra mycket tur för att trigga det. Det enda problemet med free spins är att de inte kan återaktiveras.

Få hyggliga vinster även i den enkla videospelautomaten Terminator 2.

Få hyggliga vinster även i den enkla videospelautomaten Terminator 2.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP, varians och maxvinst

RTP för den här spelautomaten är 96,62 %, vilket är tillräckligt bra för att göra alla glada. Det är utan tvekan bättre än den genomsnittliga RTP på 96%.

Variansen är medelhög, så du kan se vinster ofta och njuta av stora vinster då och då.

Maxvinsten är 2 933x din insats, vilket är bra för en slot med medelhög varians. Kom ihåg att du bara kan få denna maxvinst under free spins.

T-800 Vision Mode, free spins och en förvandlingssymbol är redo att ge dig stora vinster.

T-800 Vision Mode, free spins och en förvandlingssymbol är redo att ge dig stora vinster.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Är Terminator 2 Online Slot värt det?

Det råderingen tvekan om att Terminator 2 slot är lika bra som filmen som den är baserad på. Terminator kom först ut 2014 och imponerade på spelarna med sitt tema och sina unika funktioner. Den remasterade versionen tar sig an originalet och gör det ännu mer ikoniskt.

T-800 Vision Mode kommer att överraska dig på ett trevligt sätt under grundspelet. Men free spins är den funktion som du bör vara ute efter. Free spins låser inte bara upp den fulla potentialen i denna slot utan låter dig också njuta av T-1000-symboler som förvandlas för att ge dig de största vinsterna.

Hot Mode free spins är sällsynta, men de ger dig garanterat stora vinster. Scenerna från filmen ger den extra krydda som behövs för att fullborda temat i denna slot. På det hela taget är detta en av de bästa slots som är gjorda på en berömd film. Så vi rekommenderar att du ger Terminator 2 spelautomaten ett snurr.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Terminator 2 Slot - FAQ

Hur hög är maxvinsten i Terminator 2 video slot?

Maxvinsten är 2 933 gånger din insats eller 88 000 euro, vilket är bra med tanke på variansen i denna spelautomat.

Hur hög är RTP och variansen för Terminator 2 online slot?

RTP för denna spelautomat är 96,62% och variansen är medelhög. Detta är en bra kombination eftersom det säkerställer att du inte förlorar för mycket och har ett underhållande spel.

Hur fungerar T-800 Vision Mode?

Det utlöses slumpmässigt och ger dig en kontantbelöning för alla högbetalande symboler som finns på hjulen. Det gör också att du kan utlösa gratissnurr genom att bara ha 1 Scatter på hjulen.

Finns det free spins i Terminator 2 slot?

Ja, du kan njuta av 10 gratissnurr genom att landa 3 eller fler Scatters eller utlösa dem genom T-800 Vision Mode. Free spins har 1024 sätt att vinna, och T-1000-symbolerna förvandlas till andra symboler för att ge dig stora vinster under gratissnurren.

Är detta den officiella spelautomaten på Terminator 2?

Ja, detta är den officiella spelautomaten baserad på Terminator 2: Judgement Day. Under spelets gång kommer du att få se korta filmklipp.

Kan jag spela Terminator 2 slot gratis?

Ja! Du kan prova gratisversionen på vilken enhet som helst här på BETO.