MENY

Power of Thor Megaways Slot - Gratisspel och Recensioner

Klicka här för att spela

Power of Thor Megaways av Pragmatic Play

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Power of Thor Megaways Recension

Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways är ett annat spännande spel under Megaways-titeln från Pragmatic Play. De har antagit en ren och minimal design med detta fantastiska spel. Designen är enormt förändrad, men funktionen med dubbla vilda hjul finns kvar från originalserien. Det visuella och spelelementen är ganska solida och perfekt balanserade i denna online slot.


Utgivningsdatum: 23.03.2021
Volatilitet
Högsta vinst: X5000

Skrivet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Recensionen uppdaterades senast: 17 Aug 2022

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Högkvalitativ grafik från Pragmatic Play

Unik Wild Hammer-funktion

Den högsta jackpotten är värd över 5 000x.

System med kaskadhjul för ytterligare vinster

Särskild bonusomgång med ökad multiplikator

Nackdelar

Ett tak på 5000x på multiplikatorn

Ett ganska vanligt spel från Pragmatic Play

Det är ovanligt att utlösa funktionerna

Köpalternativet är inte tillgängligt för spelare från Storbritannien.

Fakta Om Slots

Leverantör Pragmatic Play

Volatilitet

RTP% 96.55

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.20

Högsta insats 100.00

Reels 6

Rader 7

Spelteman

Vikingar


Spelfunktioner

Megaways Köpfunktion Kaskad- / lavinvinvinster FreeSpins multiplikator Expanderande Symboler Risk/Vadslagningsspel Scatter-symboler FreeSpins Wild


Karaktärer

Tor Vikingar Gudar


Stor utbetalning genom free spins i Power of Thor Megaways

Stor utbetalning genom free spins i Power of Thor Megaways

Introduktion till Megaways om Thors makt

Det finns mer än 117 648 vinstvägar i Power of Thor Megaways från Pragmatic Play.

Den här spelautomaten har många specialfunktioner som kaskadhjul och expanderande wild-symboler. Det finns också en möjlighet att köpa tillgång till free spins med ökande multiplikatorer i slotten, vilket är mycket lukrativt.

RTP för den här online-sloten är 96,65% och har ett högsta pris på upp till 5000x din ursprungliga insats. Denna slot har också en hög varians. Det betyder att du inte kommer att slå vinster särskilt ofta, men du får en hög utbetalning när du gör det. Det beror på att vinstbeloppet är jämförelsevis stort.

Video: Power of Thor Megaways Slot - Gratisspel och Recensioner

Köp free spins i Power of Thor Megaways

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Visuellt och tematiskt för Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways är ett mycket grafiskt intensivt och elementrikt spel från det skickliga Pragmatic Play-teamet. Temat för den här videosloten är baserat på en iskall, nordisk miljö. Det finns en fin stor runa som tornar upp sig i bakgrunden för att förhöja spelupplevelsen. Spelets soundtrack är också lockande och matchar perfekt temat för online-slotten. Alla dessa element skapar det perfekta temat för ett vikingaslag. För att matcha temat har symbolerna och funktionerna i spelet bilder av vikingakrigare.

Den här slotten har ett perfekt synkroniserat tema och design, och Power of Thor Megaways är utan tvekan en av de snyggaste slotten från Pragmatic Play.

Expanderande wild-symboler i Power of Thor Megaways

Expanderande wild-symboler i Power of Thor Megaways

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Bonusfunktioner

I Power of Thor Megaways fungerar Megaways-motorn tillsammans med Tumble Win-funktionen, vilket gör att varje snurr i spelet skiljer sig från det förra. Det finns upp till 117 649 olika sätt att slå en vinst i spelet. Dessutom har spelautomaten cascading win-funktionen, som tar bort de vinnande symbolerna från spelet och gör plats för de nya symbolerna att ta deras plats, detta ökar chansen att slå en andra vinst, och denna kedja fortsätter tills du har slut på vinnande kombinationer.

För att ytterligare hjälpa dig dyker wild-symbolerna upp i online-sloten och hjälper dig att matcha de återstående vanliga symbolerna. Wild-symbolen kan bara dyka upp på det översta horisontella hjulet i slotten, precis som den speciella hammarsymbolen. Den här hammarsymbolen håller två hjulpositioner när den dyker upp i full synlighet, och då förvandlar den hjulet under den till vilda hjul, som är fullt staplade.

De speciella Scatter-symbolerna finns också med i videosloten. De utlöser bonusrundan när det finns minst fyra scattersymboler i ett snurr. Scattersymbolerna kommer till exempel att stava till namnet THOR. När du lyckas träffa dem kommer detta att ge dig totalt 10 free spins. Men du kan välja att spela in detta belopp och vinna fler snurr. Om du lyckas spela kan du vinna totalt 22 free spins i bonushjulet. Men var försiktig eftersom du kan förlora alla dina gratissnurr till slut.

I varje omgång kan du landa på upp till 9 scattersymboler; i kombination med +4-symboler (upp till 5 sådana symboler) kan du få maximalt 30 free spins.

Köp free spins i Power of Thor Megaways

Köp free spins i Power of Thor Megaways

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Spelkraft med Thor Megaways

Det finns 4 grundläggande steg för att spela Power of Thor Megaways videoslot.

1. När spelet laddas, titta runt på skärmen och förstå funktionerna och alternativen i slotten.

2. Välj hur mycket du vill satsa på snurren. ( Du kan välja mellan 0,20 mynt per snurr till 100 mynt per snurr).

3. Du kan välja de autoplay-alternativ som finns i slotten. Det finns till exempel alternativ för att ställa in förlustgränser och vinstgränser. Du kan också snabbspola snurrhastigheten för att spara tid.

4. Klicka på spin-knappen och vinn stort!

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Multiplikatorer av Power of Thor Megaways

I Power of Thor Megaways fungerar bonusrundan som i grundspelet, men det finns en stor skillnad. I Power of Thor Megaways kommer spelaren också att skörda frukterna av den progressiva vinstmultiplikatorn som börjar från 1x. Denna multiplikator kommer att öka för varje kaskadvinst med 1x, och det bästa är att den inte återställs mellan snurren. Istället kommer den att fortsätta att öka när funktionen löper. Om du har tur kan du också slå till mot funktionen Hammer Double Wild Reel , som ger dig ytterligare fyra spins när du träffar tre scattersymboler.

När du träffar den maximala vinstmultiplikatorn på 5000x avslutas bonusrundan. Och om din jurisdiktion tillåter det kan du köpa den här bonusen för pengar; den kostar dig 100x ditt insatsbelopp. Tyvärr kan dessa bonusköpsfunktioner inte användas av spelare i Storbritannien, men de kan ändå få mellan 10 och 22 free spins. Och du kommer att tillåtas att spela dina free spins om du får mindre än 22. Detta är utan tvekan den bästa funktionen i den här spelautomaten.

När du har köpt gratissnurren kan du spela dem för att vinna upp till 22 gratissnurr.

När du har köpt gratissnurren kan du spela dem för att vinna upp till 22 gratissnurr.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vinna Power of Thor Megaways

I denna ultimata Megaways-slot finns det massor av sätt att vinna på. Power of Thor Megaways visar mellan 2 och 7 symboler i ett snurr, och ger dig därmed 117 649 olika sätt att vinna, vilket är enormt. Och det bästa är det här spelets kaskadvinstsystem, som tar bort de vinnande symbolerna från spelen och nya symboler tar deras plats, vilket ökar dina chanser att vinna stort.

Denna Megaways online slot tillåter en max multiplikator på 5000x , vilket säkert kommer att hjälpa dig att vinna en stor summa. Eftersom volatiliteten i denna slot är hög är vinsterna lite mindre frekventa än vanligt. Men de ökade vinstpriserna jämnar ut deras effekt.

Du når EPIC WIN i Power of Thor Megaways.

Du når EPIC WIN i Power of Thor Megaways.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Få Free Spins och andra spelbonusar

Hammaren är en utmärkt funktion i Power of Thor Megaways; den är placerad på två av de horisontella platserna på hjulen. Och när den slås fullt ut förvandlar den alla symboler under den till wild-symboler, vilket gör det superlätt för spelaren att få en vinst.

Scattern är också en lukrativ symbol under spelets gång; den utlöser free spins-bonusen i spelet. När den landar i Power of Thor Megaways får du 10 free spins som startar. Och 4 extra free spins kommer att läggas till för varje extra scattersymbol som landar i snurren ( Dessa är begränsade till maximalt 30). Och innan du börjar din free spins-runda kan du välja att Gamble dina free spins om du har tjänat mindre än 22 av dem. Du kommer att snurra en skiva i spelrundan, vilket ökar dina free spins men kan också göra att du förlorar dem alla. Så var försiktig med att spela dina free spins.

Under free spins-rundorna kommer du att bevittna de vanliga kombinationerna av kaskadhjul. Dessa kommer att öka spelets multiplikatorer. Det finns ingen maximal gräns för din multiplikator .

Och när din bonusrunda slutar kan du starta den på nytt genom att landa 3 scatters.

Hammer-funktionen förvandlar symbolerna till wilds i Power of Thor Megaways.

Hammer-funktionen förvandlar symbolerna till wilds i Power of Thor Megaways.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Det övergripande omdömet om Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways har en utmärkt duo av slående grafik och lockande musik. De snöklädda bergen ger en perfekt bakgrund till spelautomaten. Videospelautomaten har ett bra tema som förhöjer spelarnas spelupplevelse online. Spelautomaten är funktionsfylld och har nya och spännande bonusar för att entusiasmera de nya spelarna. Dess kaskadformade hjulsystem och Hammer Wild-funktionen är de bästa sakerna med det här spelet.

Online-slotten har en toppmultiplikator på 5000x, vilket är tillräckligt för att förvandla din insats till en enorm förmögenhet. Vanligtvis förknippas Pragmatic Play med ännu större toppmultiplikatorer, men detta är också tillfredsställande. Den rimligt höga RTP på 96,55% är också en utmärkt egenskap hos slotten. Volatiliteten är hög, vilket gör det här spelet mer lämpligt för proffsspelare med större budgetar, men det låga beloppet för startinsatsen gör det här spelet lockande för nybörjare.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor - Power of Thor Megaways

Hur stor är spelets avkastning till spelaren (Return To Player Percentage)?

Den genomsnittliga återbetalningen till spelaren för denna slot är 96,55%, vilket är rättvist. Men när du köper free spins-bonusrundan ökar den till 96,97 %.

Vad är volatiliteten hos Power of Thor Megaways?

Spelautomatens volatilitet är hög, och den får en perfekt femma på Pragmatic Play's volatilitetsskala.

Vad är den högsta vinsten du kan vinna i det här spelet?

Den maximala multiplikatorn du kan få i online-slot är 5000x din insats. Bonusrundan avslutas om du når denna siffra. Detta är något lägre än de andra spelen från Pragmatic Play men tillfredsställer spelarna.

Vad är Wild Hammer-funktionen i Power of Thor Megaways?

Om du har tur dyker en dubbelhammare upp på det översta hjulet i slotten och förvandlar alla symboler under dessa hjul till wild-symboler. Detta ökar chanserna att få en vinst.

Vad är det totala antalet vinstvägar i Power of Thor Megaways?

Det finns mer än 117 648 olika sätt att vinna i Power of Thor Megaways.

Finns det ett alternativ för att spela Power of Thor Megaways gratis?

Du kan spela demoversionen av Power of Thor Megaways på BETO.

Finns det någon free spin-bonus i spelet?

Det finns ett sätt att få free spins i Power of Thor Megaways. När du får tre eller fler scattersymboler i Power of Thor Megaways aktiveras free spins-bonusen. Du kan få upp till totalt 30 free spins. Den här rundan erbjuder också en vinstmultiplikator som ökar med varje vinst.