MENY

Moon Princess Slot - Gratisspel och Recensioner (2024)

Moon Princess
Klicka här för att spela

Moon Princess av Play'n GO

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Moon Princess Recension

Moon Princess

Tre vackra och mäktiga prinsessor har samlats för att ge dig kolossala vinster i Moon Princess-slotspelet. Play'n GO har skapat denna slot med en 5x5 layout och möjligheten att få vinster var som helst utan att behöva oroa sig för vinstlinjer. Det här spelet har fantastiska funktioner som är Girl Power, Princess Trinity och Free Spins.

I den här recensionen av Moon Princess slot kommer vi att förklara hur briljant denna slot är. När du har läst klart kommer du att veta om du ska spela denna slot eller inte.


Utgivningsdatum: 27.07.2017
Volatilitet
Högsta vinst: X5000

Skrivet av: Kim Birch | Recensionen uppdaterades senast: 15 April 2023 | Faktagranskning av: Jasmin Williams

CERTIFIED CERTIFIED
Kim Birch har vunnit och förlorat mot de bästa pokerproffsen i världen. Förutom att vara expert på poker och blackjack har Kim Birch också publicerat tre böcker. Om Kim Birch

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

RTP på 96,50 %

Maxvinst på 5 000x din insats

Multiplikator och slumpmässiga funktioner i grundspelet

Free Spins med en progressiv vinstmultiplikator

Få vinster var som helst

Nackdelar

Hög volatilitet

Fakta Om Slots

Leverantör Play'n GO

Volatilitet

RTP% 94.51

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.20

Högsta insats 100.00

Reels 5

Rader 5

Spelteman

Fantasy Anime Magi


Spelfunktioner

Cluster Pays Byt symbol Kaskad- / lavinvinvinster Slummässiga Wilds Respins RTP-bredd Bonusspel Multiplikator FreeSpins Wild


Karaktärer

Prinsessa


Njut av ett sött och engagerande tema i Moon Princess slot.

Njut av ett sött och engagerande tema i Moon Princess slot.

Välkommen till Moon Princess online slot

Det är dags för Love, Star och Storm att ta plats och använda sina krafter för att hjälpa till att få vinster från icke-vinnande spins. Moon Princess spelautomat presenterar oss för tre vackra prinsessor, en 5x5 layout och huvudbonusen med en progressiv vinstmultiplikator. Funktionerna Princess Trinity och Girl Power finns där för att hjälpa till att få vinster i grundspelet.

Vi älskar hur de ger vinster i den här spelautomaten (utan vinstlinjer), och faktum är att du måste rensa rutnätet för att utlösa free spins. Så sättet som de delar ut vinster på är mycket logiskt. Vi kommer att förklara mer om hur vinsterna delas ut senare.

Play'n GO har använt Free Spins-funktionen i flera andra slots som skapats av dem, men här kommer Free Spins med en progressiv vinstmultiplikator som kan gå så högt som 20x. Dessutom kan du njuta av att omvandla icke-vinnande spins till stora vinster genom funktionerna i grundspelet. Vi vet att du är intresserad av att veta mer, så fortsätt läsa.

Video: Moon Princess Slot - Gratisspel och Recensioner (2024)

Spelautomat Moon Princess video slot

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Tecknat feminint tema och vacker grafik

Tema och design

Den här spelautomaten har ett sött och vackert anime-tema som fokuserar på den mäktiga prinsessetrion. Du kommer alltid att se en prinsessa flyta på högra sidan av hjulen. De har designat alla prinsessor så att de har olika frisyrer, kläder och magiska vapen.

Du kommer att märka att himlen ändrar färg i bakgrunden, och de eleganta nyanserna på himlen gör spelandet mer spännande.

Multiplikatorindikatorn, mätaren och symbolerna har också utformats enligt temat. De har mestadels använt ljusa färger, och vi är säkra på att människor som älskar anime kommer att gilla temat mer.

Musiken är ganska överraskande eftersom den är uppiggande och låter som något som vanligtvis spelas under anime-kampsekvenser.

Symboler

Moon Wild-symbolen är den högst betalande symbolen, som ger dig 100x din insats för att landa fem av ett slag vinnande kombinationer. De tre prinsesssymbolerna är de andra högbetalande symbolerna som betalar 10x av din insats för att landa en vinnande kombination med fem av samma slag.

De lågbetalande symbolerna är gyllene och gröna charm, en blå stjärna med en gyllene måne, ett rosa hjärta och en bevingad klocka. De lågt betalande symbolerna betalar 2x till 3x av din insats för att landa fem vinnande symboler i kombination.

Fyll mätaren för att aktivera funktionen Princess Trinity.

Fyll mätaren för att aktivera funktionen Princess Trinity.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man spelar Moon Princess Slot

Det är inte svårt att spela det här spelet, eftersom de grundläggande kontrollerna är ganska enkla. Låt oss ändå förklara hur du kan spela det här spelet.

 • Den gröna knappen sätter hjulen i rörelse genom att få dem att snurra.
 • Den orangea knappen är för autoplay, så du kan göra 10 till 100 snurr automatiskt.
 • Plus- och minusknapparna hjälper dig att justera din totala insats, eller så kan du använda insatsförinställningarna. Den minsta insatsen är 0,20 € och den högsta insatsen är 100 €.
 • Den blå "i"-knappen förklarar alla funktioner och de exakta utbetalningarna av symbolerna baserat på ditt insatsvärde.
 • Inställningar, ljud, quick spins och hjälp finns på den nedre nedre vänstra sidan av hjulen.
 • Inställningar ger dig olika alternativ som ljud, röster och snabbspel.
Njut av en progressiv vinstmultiplikator i Free Spins

Njut av en progressiv vinstmultiplikator i Free Spins

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur du får vinster i Moon Princess Slot

Den här spelautomaten erbjuder dig ett sällsynt sätt att få vinster. När du får 3 eller fler matchande symboler i en rad någonstans på hjulen får du en vinst. De vinnande kombinationerna kan dyka upp horisontellt eller vertikalt. De vinnande symbolerna kommer alltid att försvinna från hjulen och de återstående symbolerna kommer att falla ner för att fylla de tomma utrymmena.

Konvertera icke-vinnande spins till vinster med hjälp av Girl Power

Konvertera icke-vinnande spins till vinster med hjälp av Girl Power

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Enastående bonusfunktioner

Denhär slotten är mångsidig och har en av de bästa potentialer vi har sett i en bas-slot. Du kommer att njuta av Girl Power, Princess Trinity och symboldropparna i grundspelet. Free Spins-rundan är den stora överraskningen som är värd att vänta på. Låt oss förstå hur allting fungerar.

Symbol Drop-funktionen

De symboler som är inblandade i vinster försvinner och de andra symbolerna släpps ner för att ge dig en ny chans att få vinster. När nya symboler faller ner ökar vinstmultiplikatorn med 1. Wild Moon-symbolen kan dyka upp i mitten av vinnande kombinationer så att du får en större chans att landa ytterligare en vinst.

Girl Power-funktionen

Den här funktionen utlöses slumpmässigt endast vid icke-vinnande spins. Prinsessan nära hjulen kommer att använda sin kraft för att hjälpa dig att skapa vinster i den här funktionen. Här är de olika prinsesssymbolerna och deras krafter.

 • Love Princess: Kärlek: Kärlek förvandlar en uppsättning symboler till en annan.
 • Stjärnprinsessa: Hon kommer att lägga till upp till två Wilds på hjulen.
 • Stormprinsessa: Hon kommer att förstöra två uppsättningar av alla symboler.

Funktion Princess Trinity

Kraftmätaren laddas när du får vinster. Om du lyckas ladda mätaren helt och hållet kommer Princess Trinity free round att delas ut. Alla tre prinsessorna kommer att använda sina krafter en efter en och hjälpa dig att få en massiv vinst och rensa rutnätet för att utlösa Free Spins.

De tre sektionerna i mätaren kan fyllas på följande sätt.

 • Tre av ett slag vinst fyller 1 sektion.
 • Fyra av ett slag vinner fyller 2 sektioner.
 • Fem av ett slags vinst fyller 3 sektioner.

Free Spins-funktionen

Free Spins delas ut om du tar bort alla 25 symboler från rutnätet genom att landa den ena vinsten efter den andra. Du kan satsa på färre Free Spins med högre potential eller fler Free Spins med lägre potential. Här är en uppdelning av de tre typerna av Princess Free Spins.

 • Storm Princess : 8 Free Spins
 • Star Princess : 5 Free Spins
 • Love Princess: 4 Free Spins

Vinstmultiplikatorn i Free Spins återställs inte, och den kan gå så högt som 20x. Dessutom utlöses kraften hos den prinsessa du valde på varje icke-vinnande spinn.

Om du kan ladda mätaren helt och hållet kommer ytterligare Free Spins att delas ut. Love, Star och Storm ger 4, 3 respektive 2 extra free spins. På så sätt kan du få upp till 20 free spins. Den lilla nackdelen är att funktionen Princess Trinity inte aktiveras under bonusrundan.

Wild-symboler kan dyka upp i mitten av vinnande kombinationer för att hjälpa till att skapa fler vinster.

Wild-symboler kan dyka upp i mitten av vinnande kombinationer för att hjälpa till att skapa fler vinster.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP, volatilitet och maxvinst

RTP för det här spelet är 96,50 %, vilket är en bra RTP som borde ge dig bra avkastning.

Dethär är en slot med hög volatilitet, så du måste vara försiktig när du sätter ditt insatsvärde. Vi rekommenderar att du satsar så lågt du kan och har tålamod.

Maxvinsten är 5 000x din insats, och 20x multiplikatorn i free spins hjälper dig att få den.

Välj vilken typ av Free Spins du vill ha i spelautomaten Moon Princess.

Välj vilken typ av Free Spins du vill ha i spelautomaten Moon Princess.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Är Moon Princess Slot värt det?

Moon Princess slot har tre otroliga prinsessor som kombinerar sin kraft för att ge enorma vinster. Kaskadsymboler, Girl Power-funktionen, Princess Trinity och Free Spins är fantastiska funktioner som håller spelet livligt och fördelaktigt.

Grundspelet är stabilt på grund av väl genomtänkta funktioner. Wilds kan dyka upp efter att symboler försvinner för att hjälpa till att skapa fler vinster. De slumpmässiga funktionerna som aktiveras vid icke-vinnande spins är ännu bättre. Funktionen Princess Trinity hjälper dig mest att utlösa Free Spins genom att rensa rutnätet.

Free Spins är mycket lönsamma på grund av den progressiva vinstmultiplikatorn och att din valda prinsessa använder sin kraft på varje icke-vinnande spin. Play'n GO har gjort ett fantastiskt jobb här, och de har även släppt andra online slots som Moon Princess 100 som erbjuder ännu mer potential.

Du kan nu spela Moon Princess slot på alla casinon som vi rekommenderar här på BETO.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Moon Princess Slot - Vanliga frågor

Hur mycket är maxvinsten i spelautomaten Moon Princess?

Max Win ger dig 5 000x din insats, vilket du bara kan vinna genom att öka multiplikatorn till 20x under Free Spins.

Vad är RTP och varians för videoslotet Moon Princess?

RTP för den här spelautomaten är 96,50 %, men det varierar från casino till casino. Spelet är Mycket volatilt, så du kan inte förvänta dig frekventa vinster.

Finns det några Free Spins i Moon Princess online slot?

Ja, Free Spins delas ut när du rensar rutnätet i grundspelet. Du kan välja vilken typ av Free Spins du vill ha från tre alternativ. Den utvalda prinsessan kommer att använda sin kraft på alla icke-vinnande Free Spins, och vinstmultiplikatorn kommer inte att nollställas och gå så högt som 20x.

Hur fungerar Girl Power-funktionen i spelautomaten Moon Princess?

När du inte vinner några snurr aktiveras den här funktionen och lägger till Wilds, tar bort symboler eller omvandlar symboler för att hjälpa dig att skapa vinster.

Är Moon Princess en bluff?

Nej, Play'n GO är en av våra mest betrodda utvecklare, och de har en gedigen meritlista med korrekta licenser. Så du kan lita på denna slot och alla andra slots som skapats av Play'n GO.

Kan jag spela Moon Princess gratis?

Ja, du kan njuta av Free Spins, Girl Power, Multiplikatorer och mycket mer genom att spela Moon Princess slot demo gratis här på BETO.