MENY
Sök
Slots

Monster Hunt (BGAMING) Spela Gratis

Monster Hunt (BGAMING) Demo

Monster Hunt (BGAMING) Spela Gratis
Spela nu
Klicka här för att spela

Monster Hunt (BGAMING) av BGAMING

Spela med riktiga pengar ᐈ

Monster Hunt (BGAMING) Recension Betyg stjärnaBetyg stjärna

Monster Hunt (BGAMING) Demo

Följ med på jakten efter farliga monster i spelautomaten Monster Hunt från BGaming. Den har en 5x3-layout med 25 vinstlinjer. De viktigaste bonusarna är gratissnurr och en Respins-runda där du kan vinna jackpottar värda upp till 1 000 gånger din insats. Det har också Bonus Buy-funktionen för att köpa bonusarna direkt och njuta av dem så snart som möjligt.

I denna recension av Monster Hunt slot kommer vi att försöka förstå om det kan vara lukrativt att jaga monster.


Utgivningsdatum: 12.10.2023
Volatilitet Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet OFF Volatilitet OFF Volatilitet OFF
Högsta vinst: X1299

Skrivet av: Julius De Vries | Recensionen uppdaterades senast: 12 Maj 2024 | Faktagranskning av: Kim Birch

CERTIFIED CERTIFIED
Julius de Vries granskar casinobonusar och villkor här på BETO™, så att våra läsare inte ska bli lurade av de skumma aktörerna i branschen. Han är också en verifierad spelexpert. Om Julius De Vries

Betyg av BETO Slots Experts

Populärt

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Fräschhet

Betyg stjärna
Betyg stjärna

RTP%

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Jackpotter

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Sätt att vinna

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Upphetsningsgrad

Betyg stjärna
Betyg stjärna

Video: Gameplay och stor vinst

Spela nu

Slotsfunktioner

Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Fördelar Fördelar

Fördelar

ÖppnaEndast högbetalande och medelbetalande symboler i gratissnurr

ÖppnaUpp till 1 000 gånger din insats Jackpot

ÖppnaGratissnurr kan återskapas

ÖppnaBonusköpoption tillgänglig

ÖppnaLåg-medel varians

Nackdelar Nackdelar

Nackdelar

Stäng RTP under genomsnittet (94,65%)

Stäng Max Win kunde ha varit högre

Fakta Om Slots

Slots Leverantör BGAMING

Slots Volatilitet Volatilitet ON Volatilitet ON Volatilitet OFF Volatilitet OFF Volatilitet OFF

Slots RTP% 94.65

Slots Speltyp Slots

Slots Jackpot Nej


Insatsintervall och spelplan

Slots Minsta insats 0.10

Slots Högsta insats 125.00

Slots Reels 5

Slots Rader 3

Slots Vinstlinjer 25

Spelteman

Vampyrer och Blod


Spelfunktioner

Köpfunktion Ytterliggare Free Spins Respins Scatter-symboler FreeSpins Wild


Monster Hunt Review av BETO Slots

Monster Hunt Review av BETO Slots

Vi introducerar Monster Hunt online slot

Ge dig ut på en mörk resa med Monster Hunt slot, där hemska varelser och lukrativa skatter väntar. BGaming har skapat denna slot med fokus på att ge frekventa vinster. Med ett överflöd av slots som försöker ha större bonusar och ger väldigt få vinster, är det alltid trevligt att se något som är roligare och mer engagerande.

Denna spelautomat erbjuder ett kyligt äventyr över 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer. Tillfredsställande funktioner som Horror Respin och frestande jackpottar upp till 1 000 gånger din insats håller spänningen hög. Om du är intresserad av direkt handling finns alternativet bonusköp tillgängligt. Glöm inte bort gratissnurren, som är ganska speciella.

Se om du har vad som krävs för att tackla dessa monster i vår Monsterjakt videorecensionoch utforska fler spännande möten i våra gratis online slots utan nedladdningavsnitt. Jag kommer snart att förklara funktionerna, Max Win och mer, så fortsätt läsa.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Tema & Design: Dystert skräckäventyr

Tema & Design: Dystert skräckäventyr

Tema & Design: Dystert skräckäventyr

Tema och design

Monster Hunt drar in dig i en skrämmande värld som får dig att sova med lamporna tända. BGaming har gjort ett riktigt bra jobb med att få varje del av det här spelet att skrika skräck. De spöklika byggnaderna på baksidan, monstren som ser ut som om de skulle älska att ta en bit av dig, allt är spot on.

Varje snurr känns som om du vänder sidan i en skrämmande berättelse. Denna slot innehåller några av de mest populära monstren, som Frankensteins monster och Dracula. Det är oroande men på bästa sätt.

Musik och soundtrack

Musiken och ljuden i Monster Hunt är vad mardrömmar är gjorda av, på ett bra sätt. Den läskiga och spännande musiken med olika ljud gör upplevelsen fängslande. Det är som att gå genom ett spökhus och aldrig veta vad som väntar runt hörnet.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Symboler och utbetalningar

Här är vad du behöver veta om de kusliga symbolerna och utbetalningarna:

 • Högbetalande symboler: De högbetalande symbolerna är de olika monstren som Dracula, som betalar 8x till 20x av din insats för att landa en fem-i-ett-liknande vinnande kombination.
 • Lågvinstsymboler: Lågvinstsymbolerna är bara de vanliga kortsymbolerna som betalar 2x av din insats för att landa en fem-i-ett-liknande vinstkombination.
 • Vild symbol: Wild-symbolen är Monster Hunter. Den ersätter allt utom bonus- och myntsymbolerna. Landa 5 på en vinstlinje, och du tittar på en söt 500x din insats utbetalning. 4 ger dig 250x din insats och 3 ger dig 25x din insats.

 • Bonussymbol: Bonussymbolen är en monsterhand som hjälper dig att aktivera gratissnurr.

 • Myntsymbol: Myntsymbolen är ett guldmynt som hjälper dig att aktivera Respins-rundan.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man spelar Monster Hunt online slot

Hur man spelar BGAMING

Hur man spelar BGAMING's Monster Hunt

Är du redo att jaga monster i Monsterjakten? Här är en snabbguide som hjälper dig att komma igång:

 • Först och främst, ställ in din insatsstorlek. Använd upp- och nedknapparna för att justera den. Du kan satsa så lite som 0,10 € eller gå all in med en insats på 125 €.
 • Känner du dig lat? Tryck på autoplay-knappen och låt hjulen göra sin grej. Du kan ställa in så att hjulen snurrar ett visst antal gånger och även ange gränser för förlust/vinst.
 • Undrar du vad alla symboler betyder? Klicka på i-knappen för att öppna utbetalningstabellen. Den visar vad varje symbol är värd och förklarar specialfunktioner som gratissnurr och Horror Respin.
 • Om du vill ändra inställningar eller utforska dem klickar du på kugghjulsikonen.
 • Tryck på mellanslagstangenten eller klicka på snurrknappen för att starta åtgärden.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Bonusmaterial

Bonusfunktioner förklaras i Monster Hunt av BGAMING

Bonusfunktioner förklaras i Monster Hunt av BGAMING

Bonusfunktionerna i Monster Hunt är som att hitta en hemlig passage i ett spökhus. De leder till några riktiga belöningar och hjärtslitande action. Låt oss se hur de fungerar.

Gratissnurr

Aktivera gratissnurr genom att landa 3 bonussymboler på hjul 1, 3 och 5 i grundspelet. Det kan verka läskigt, men lita på mig, det är värt det. Under gratissnurren försvinner alla lågbetalda symboler och kvar blir bara de hög- och medelbetalda. Du börjar med 8 snurr, men här är kicken: du kan återaktivera funktionen så många gånger som din tur tillåter.

Skräck Respin-funktion

Om du verkligen vill få blodet att pumpa ska du hoppas på Horror Respin-funktionen. Denna tuffing aktiveras när du landar 6 eller fler myntsymboler var som helst på hjulen. Mynten har värden från 1x till 20x din insats. Den har 3 Respins som återställs när du landar myntsymboler på hjulen, och den slutar när du har slut på Respins.

Dessutom kan denna funktion leda till en av tre jackpottar. Fyll en rad med mynt för Mini Jackpot (20x din insats), två för Major Jackpot (100x din insats), eller alla tre för Mega Jackpot (1 000x din insats).

Bonusfunktionen Köp

Denna funktion ger dig möjlighet att köpa en av de två huvudbonusarna enligt följande:

 • Gratissnurr: Köp för 48x av din insats
 • Skräck Respin: Köp för 40x av din insats

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Maxvinst, RTP och varians

Vinn 1 299 gånger insatsen i videosloten Monster Hunt!

Vinn 1 299 gånger insatsen i videosloten Monster Hunt!

Monster Hunt är en vild åktur med en maxvinst på 1 299 gånger din insats. RTP är 94,65% och spelet har låg-medium varians. Vad innebär detta? Du kan vinna ganska ofta men förvänta dig inte enorma utbetalningar varje gång. Observera också att träfffrekvensen är 2.71, vilket är ganska bra.

RTP för denna spelautomat är en besvikelse eftersom den är mycket lägre än den genomsnittliga RTP på 96%. Denna slot har jackpottar, men de är inte progressiva jackpottar, så de motiverar inte alls denna låga RTP. Maxvinsten är bra, men den kunde ha varit högre.

PilarrowTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Monsterjakt: En videoslot värd att snurra på?

Monsterjakt: En videoslot värd att snurra på?

Monsterjakt: En videoslot värd att snurra på?

Monster Hunt slot är en slot där du kan ha kul och njuta av frekventa bonusar, men förvänta dig inte att få din högsta vinst här. BGaming har gjort det bra genom att inkludera två övertygande bonusar, med gratissnurr som är något bättre än Respins-rundan. Anledningen till att gratissnurr är så givande är att de bara har hög- eller medelbetalande symboler som ger frekventa stora vinster.

Respins-rundan är inte så långt efter gratissnurren, främst på grund av jackpottarna. Tänk dig att bli belönad med det totala värdet av alla myntsymboler och sedan en extra 1 000x av din insats Jackpot ovanpå det. Bonusköpet är uppenbarligen en praktisk funktion, men BGaming borde också ha inkluderat Chance x2-funktionen i den här.

RTP är under genomsnittet, och det kommer att påverka dina långsiktiga utbetalningar. Ändå är det inte så att du kommer att förlora ditt saldo snabbt om du spelar den här spelautomaten. Så den låga RTP bör inte vara en affärsbrytare.

Så, är Monster Hunt värt en snurr? Om du är ett fan av skräck och gillar ditt spel stadigt med en chans till några solida vinster, då absolut. Mitt betyg för det här spelet är 7,5 av 10 på grund av hur roligt det är, men RTP gör det lite sämre.

PilPilTILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Monster Hunt Slot FAQ

Kan jag spela Monster Hunt slot gratis innan jag satsar några riktiga pengar? Pil Pil

Absolut, det kan du! Demoversioner finns tillgängliga för att hjälpa dig att bekanta dig med spelets mekanik och funktioner utan att placera en riktig insats. Det är ett bra sätt att se om Monster Hunt passar din stil innan du dyker in med riktiga pengar. Känn dig fri att spela demo här på BETO.

Vad är det som gör Horror Respin-funktionen i Monster Hunt online slot så speciell? Pil Pil

Funktionen Horror Respin förändrar spelplanen eftersom den inte bara ger ytterligare snurr utan också chansen att vinna en av tre jackpottar. Med myntvärden som kan multiplicera din insats upp till 20 gånger och jackpottar som sträcker sig från 20x till 1 000x av din totala insats, ökar det din vinstpotential avsevärt i spelet.

Finns det ett Bonus Buy-alternativ i Monster Hunt videoslot, och hur fungerar det? Pil Pil

Ja, det finns ett Bonus Buy-alternativ för dem som föredrar direkt tillgång till spelets spännande funktioner som gratissnurr eller Horror Respin. Genom att betala en premie kan spelare omedelbart utlösa dessa funktioner utan att vänta på att de aktiveras i det vanliga spelet.

Hur fungerar gratissnurr-funktionen i Monster Hunt slot? Pil Pil

Free spins-funktionen aktiveras genom att landa 3 bonussymboler på hjul 1, 3 och 5. Inledningsvis får du 8 snurr där endast höga och mellersta symboler visas på hjulen. Imponerande nog kan du återaktivera den här funktionen ett obegränsat antal gånger genom att landa ytterligare bonussymboler under gratissnurr.

Kommer jag att njuta av att spela Monster Hunt videoslot om jag föredrar spel med hög RTP? Pil Pil

Om RTP är en avgörande faktor för dig, kom ihåg att Monster Hunt har en RTP på 94,65%, vilket är under genomsnittet för online-slots. Medan dess låga-medium volatilitet innebär frekventa vinster, kan de vara mindre i storlek jämfört med spel med högre variationer.

Finns det några strategier för att vinna oftare på Monster Hunt slot? Pil Pil

Eftersom Monster Hunt arbetar med en låg-medel variansmodell med tonvikt på mindre men mer regelbundna vinster, kan en effektiv strategi vara att gradvis öka dina insatsstorlekar när du vinner eller använda vinster för att investera i bonusfunktioner som Horror Respin eller direkt köpa in Free Spins-sessioner när det är tillämpligt. Kom ihåg att det inte finns något säkert sätt att garantera vinster eftersom slots förlitar sig mycket på tur och slumpmässiga resultat.