MENY

Doggy Riches Megaways Slot - Gratisspel och Recensioner (2022)

Klicka här för att spela

Doggy Riches Megaways av Red Tiger

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Doggy Riches Megaways Recension

Doggy Riches Megaways

Besök den kungliga familjen av hundar och få enorma vinster i spelautomaten Doggy Riches Megaways.

Red Tiger Gaming Har skapat denna kungliga slot med Megaways-motorn för en högre potential. Spelautomaten ger dig Super Wild-symboler och Free Spins med en ökande multiplikator. Potentialen i den här slotten är lysande eftersom du kan få en maxvinst på mer än 10 000x din insats.

I den här recensionen av Doggy Riches Megaways slot kommer vi att utforska alla funktioner som erbjuds av denna slot. Läs gärna den här recensionen till slutet för att försäkra dig om att du inte missar något viktigt.


Utgivningsdatum: 06.02.2022
Volatilitet
Högsta vinst: X3494

Skrivet av: Jasmin ⚡ Miss Volatile | Recensionen uppdaterades senast: 30 Sep 2022

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Maxvinst på 10 500x din insats

Megaways mekaniker

Free Spins med en progressiv vinstmultiplikator

Super roligt tema

Massiva Super Wilds

Nackdelar

RTP är lite lågt

Hög volatilitet

Fakta Om Slots

Leverantör Red Tiger

Volatilitet

RTP% 95.70

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.10

Högsta insats 20.00

Reels 6

Rader 7

Spelteman

Kungligt


Spelfunktioner

Kaskad- / lavinvinvinster Slummässiga Wilds Hög Klistriga Wilds FreeSpins multiplikator RTP-bredd Multiplikator Scatter-symboler FreeSpins Wild


Karaktärer

Kung


Njut av 10 free spins i spelautomaten Doggy Riches Megaways

Njut av 10 free spins i spelautomaten Doggy Riches Megaways

Välkommen till Doggy Riches Megaways Slot

Det kungliga hundparet har bjudit in dig till sitt hem för en rolig fest. Kungen och drottningen har inte bara en fantastisk kemi, utan de är också mycket generösa när det gäller att ge bort belöningar.

Den här spelautomaten har 6 hjul med Megaways-mekaniken som gör att du kan utöka vinstsätten upp till 117 649. Den låter dig landa upp till 7 symboler på ett hjul, och om du landar 7 symboler på alla hjul får du tillgång till alla 117 649 sätt att vinna.

Spelautomaten ser tecknad och rolig ut, men en spelautomat med en maxvinst på mer än 10 000x din insats kan inte tas lättvindigt. I den här slotten kan du njuta av Chain Reactions, Royal Corgis eller Super Wilds, Queen Spins med Rising Multiplier och Baby Corgis-symboler.

Red Tiger Gaming är känt för att skapa slots med högkvalitativ grafik och funktioner, och det verkar som om den här slotten har både det ena och det andra. Vi kommer dock att få se exakt hur bra den här slotten är när vi fortsätter den här slot-recensionen.

Video: Doggy Riches Megaways Slot - Gratisspel och Recensioner (2022)

Gameplay i videoslotet Doggy Riches Megaways

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Tema för kungliga hundar och elegant grafik

Tema och design

Temat visar kungliga hundar och söta små valpar. Hundarna bor i en kunglig herrgård med vackra målningar av kungliga hundar och ett klocktorn. I bakgrunden kan du se en blå soffa och ett bord med snacks och te till det kungliga paret.

Vi gillar idén om att de kungliga hundarna lever som människor. Temat och designen är verkligen mycket engagerande. Dessutom har logotypen för denna slot färger som rött och guld med en krona på toppen. Allting med den här slotten är kungligt, från målningarna till soundtracket.

Utseendet på det kungliga hundparet med sina kronor och människoliknande uttryck är något att skåda. Du kommer utan tvekan att gilla temat i denna slot.

Symboler

De högst betalande symbolerna är den kungliga kronan, en medaljong, kunglig valuta, en kopp te och hundhandskar. De högbetalande symbolerna ger dig 0,8x till 3x av din insats för att du får en kombination med sex symboler av samma slag.

De lågt betalande symbolerna är kortfärgerna som ger dig 0,4x till 0,7x din insats när du får en sex-i-sig-som-är-kärlek-kombination.

Å andra sidan fungerar de kungliga hundarna som Wild Super-symboler. Dessutom dyker valparna upp som Wilds under Free Spins.

Njut av ett unikt tema som kretsar kring Royal Corgis från Red Tiger.

Njut av ett unikt tema som kretsar kring Royal Corgis från Red Tiger.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man spelar Doggy Riches Megaways Slot

Låt oss titta på hur du kan spela den här spelautomaten med lätthet.

  • Justera ditt insatsvärde direkt genom att klicka på plus- och minusknapparna. Din insats kan ställas in i intervallet 0,20 € till en maxinsats på 20 €.
  • Klicka på den gula spin-knappen för att börja snurra hjulen. Alternativt kan du använda mellanslagstangenten för att snurra hjulen.
  • Turbo-knappen kan användas för att påskynda snurren och spara tid.
  • Auto-knappen öppnar autoplay och låter dig göra 10 till 100 snurr på autopilot.
  • På toppen har du ljudalternativet, fullskärmsalternativet och menyn.
  • Menyn ger dig tillgång till utbetalningar och hjälp, eller så kan du komma åt dem via den nedre panelen.
  • Utbetalningar öppnar vinsttabellen och en förklaring av bonusfunktionerna.
  • Hjälp ger dig en detaljerad förklaring av bonusfunktionerna.
Wild Super-symbolerna kommer att låsas på hjulen under Free Spins.

Wild Super-symbolerna kommer att låsas på hjulen under Free Spins.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Fantastiska bonusfunktioner

Den här spelautomaten erbjuder dig 5 huvudsakliga bonusfunktioner som kombineras för att ge dig en rolig och tillfredsställande upplevelse. Den har Megaways, Chain Reactions, Royal Corgis eller supersymboler, Queen Spins med en stigande multiplikator och Baby Corgis. Låt oss börja utforska dessa funktioner en efter en.

Megaways-funktionen

Megaways-mekaniken från Big Time Gaming ger dig ett olika antal symboler på varje hjul. Det gör att du kan få upp till 7 symboler på ett hjul och njuta av upp till 117 649 sätt att vinna.

Chain Reaction-funktionen

Den här vanliga funktionen finns i flera andra slots, och den ger dig fördelen att landa flera vinster i rad. I den här funktionen försvinner de symboler som bildar en vinst och nya symboler faller ner för att ersätta dem.

Royal Corgis-symboler

Royal Corgis är Wild Supersymboler som alltid kommer att dyka upp som massiva symboler som täcker ett helt hjul. De har också en multiplikator på 2x, som kommer att gälla för alla vinster som de är inblandade i. Om båda Wilds deltar i en vinst kommer deras Multiplikatorer att multipliceras med varandra.

Den manliga Corgi kommer alltid att dyka upp på det andra hjulet och den kvinnliga Corgi kommer att dyka upp på det femte hjulet. När du får en vinst som involverar en Corgi-symbol kommer den att försvinna. Det är också möjligt att få Corgi-symboler genom kaskader om du lyckas förstöra alla symboler på ett hjul.

Queen Spins med stigande multiplikator

Omdu får båda Royal Corgi-symbolerna på hjulen samtidigt kommer du att utlösa Queen Spins eller Free Spins. Du får 10 Free Spins, men den här funktionen kan inte återaktiveras. Royal Corgi-symbolerna kommer att låsas på hjulen och den stigande multiplikatorn kommer att stiga med varje vinst. Multiplikatorn kan gå så högt som 20x.

Baby Corgis

Bonusen Baby Corgis kan slumpmässigt utlösas under Free Spins. I den här funktionen skickar hane och hona Corgis kyssar och hjärtan till varandra och ger upphov till 2 till 5 Baby Corgis mellan dem. Baby Corgis-symbolerna kommer dock inte att vara klibbiga och försvinner efter att ha blivit en del av en vinst.

Njut av Baby Corgis och ihärdiga Wild Super-symboler i Free Spins.

Njut av Baby Corgis och ihärdiga Wild Super-symboler i Free Spins.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP, variation och maxvinst

RTP för denna slot är 95,7 %, vilket är något lägre än den genomsnittliga RTP:n på 96 %. RTP är inte ett problem eftersom du knappt kommer att märka skillnaden. Variansen i denna slot är hög eller 5 av 5, så du kommer att njuta av ett mycket osäkert och spännande spelande.

Maxvinsten är 10 500x din insats. Max Win är ganska spännande och kommer att tillfredsställa alla typer av spelare.

Njut av en mängd kraftfulla funktioner i Doggy Riches Megaways-slotspelet.

Njut av en mängd kraftfulla funktioner i Doggy Riches Megaways-slotspelet.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Är Doggy Riches Megaways Slot värt det?

Det är dags att visa din bästa tass framåt, för Doggy Riches Megaways slot är definitivt värt det. Temat med söta hundar, briljanta funktioner och en fantastisk maxvinst gör denna slot till ett måste för alla slotälskare. Funktionerna är verkligen imponerande eftersom de gör det lätt att landa flera enorma vinster i rad.

Queen Spins eller Free Spins är huvudfunktionen eftersom den har en progressiv vinstmultiplikator och Sticky Wild supersymboler. Megaways-motorn och kaskadhjulen hjälper dig att landa flera vinster i rad och driver multiplikatorn till sin maximala gräns (20x). Du kan lätt vinna flera hundra gånger din insats i Free Spins.

Royal Corgis finns också där för att öka potentialen i Free Spins ytterligare. Kort sagt kommer du att njuta av basspelet på grund av Megaways motor, kaskadhjul och Wild Super-symboler. När du väl utlöser Free Spins kommer du att bli överväldigad av den perfekta kombinationen av kraftfulla funktioner.

Vårt råd är att spela Doggy Riches Megaways slot och uppleva hur spännande en slot med kungliga hundar och otroliga funktioner kan vara.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor om Doggy Riches Megaways Slot

Hur hög är maxvinsten i Doggy Riches Megaways online-slot?

Maxvinsten är 10 500 gånger din insats, vilket inte är det högsta, men det är ändå högre än många slots med liknande varians.

Vad är RTP och varians för Doggy Riches Megaways slot?

RTP för denna slot är 95,7 %, men det bör inte störa dig så mycket. Variansen är högt värderad från Red Tiger, så du kan räkna med ett oförutsägbart och roligt spelande.

Finns det free spins i Doggy Riches Megaways slot?

Ja, du får 10 Free Spins med en Progressive Win Multiplier, Sticky Wild Super-symboler och Baby Corgis. Free Spins ger dig en chans att få Max Win.

Hur fungerar Royal Corgis-funktionen i spelautomaten Doggy Riches Megaways?

Royal Corgis dyker upp på det andra och femte hjulet och täcker ett helt hjul. När du får en vinst med dessa symboler försvinner de. I Free Spins blir dessa symboler klibbiga under hela funktionen.

Är Doggy Riches Megaways Slot en bluff?

Nej, Doggy Riches Megaways har utvecklats och släppts av Red Tiger, som är licensierat och reglerat av Malta Gaming Authority. Spelautomaten är helt rättvis och du behöver inte oroa dig för något misstänkt.

Är det möjligt att spela Doggy Riches Megaways gratis?

Ja, du kan njuta av Free Spins med Sticky Wild Super-symboler och en progressiv vinstmultiplikator och andra funktioner genom att spela Doggy Riches Megaways slot gratis här på BETO.