MENY

Blazing Mammoth Slot - Gratisspel och Recensioner (2024)

Blazing Mammoth
Klicka här för att spela

Blazing Mammoth av PearFiction

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Blazing Mammoth Recension

Blazing Mammoth

Spelautomaten Blazing Mammoth tar dig med till den förhistoriska eran då inga människor existerade och farliga djur styrde världen. PearFiction Studios har designat denna slot med en 5x3 layout. Den erbjuder dig Jackpots och Free Spins för att tillfredsställa din hunger efter vinster.

Huvudfokus i den här slotten ligger på det roliga, och det är därför du lätt kan få vinster. I den här Blazing Mammoth slot recensionen kommer vi att se hur hett det kan gå till när du spelar den här slotten.


Utgivningsdatum: 27.05.2021
Volatilitet
Högsta vinst: X2000

Skrivet av: Kim Birch | Recensionen uppdaterades senast: 17 Augusti 2022 | Faktagranskning av: Jasmin Williams

CERTIFIED CERTIFIED
Kim Birch har vunnit och förlorat mot de bästa pokerproffsen i världen. Förutom att vara expert på poker och blackjack har Kim Birch också publicerat tre böcker. Om Kim Birch

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Färgglatt och roligt tema

Free Spins med multiplikatorer

Ett stort antal Free Spins

Jackpottar som är värda upp till 2 000 gånger din insats.

Enkel spelupplevelse

Nackdelar

Begränsade funktioner

Fakta Om Slots

Leverantör PearFiction

Volatilitet

RTP% 94.06

Speltyp Slots

Jackpot Ja


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.20

Högsta insats 120.00

Reels 5

Rader 3

Spelteman

Grottman


Spelfunktioner

Bonushjul RTP-bredd Scatter-symboler FreeSpins Wild


Få 3 eller fler Mammut-symboler var som helst för att få vinster i spelautomaten Blazing Mammoth.

Få 3 eller fler Mammut-symboler var som helst för att få vinster i spelautomaten Blazing Mammoth.

Välkommen till Blazing Mammoth Slot

Blazing Mammoth slot från PearFiction Studios är en enkel slot som är full av action och underhållning. Den har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer för att belöna dig med vinster. Det intressanta temat tar dig med in i en tid då utdöda djur som ullmammut och sabeltandstjigrar var vilda.

Som namnet på den här spelautomaten antyder är mammutsymbolen speciell, och den är nyckeln till att vinna jackpottar i den här spelautomaten. Den här spelautomaten har inte flera bonusfunktioner och har ett rakt tillvägagångssätt. I denna era som domineras av slots med hög varians går den för en låg varians för att underhålla och belöna dig mer.

Det är utan tvekan inte din typiska slot, och det är trevligt att se Free Spins med Multiplikatorer i en slot med låg varians. Vi vet att du vill ta reda på hur funktionerna fungerar, så fortsätt läsa.

Video: Blazing Mammoth Slot - Gratisspel och Recensioner (2024)

Spelet i videoslotet Blazing Mammoth

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Förhistoriskt tema och fantastisk grafik

Tema och design

Temat och designen på denna slot påminner om Ice Age-filmerna. Det är kul att resa tillbaka i tiden och titta på de grymma vilda djuren som levde i den isiga miljön. De har lyckats med temat och designen eftersom den bara drar in dig.

I bakgrunden kan vi se de isiga bergen som är farliga och vackra. De orangefärgade molnen och den färgglada himlen förstärker utseendet på den här spelautomaten. Animationerna av symbolerna för att få vinster är fantastiska. Det är roligt att se vinstsymbolerna vakna till liv, och djursymbolerna är inte rädda för att visa sin arga sida.

Spelautomaten zoomar in på hjulen när du är på väg att utlösa free spins. I free spins blir himlen fantastisk, så sluta inte förrän du utlöser dem.

Symboler

De lyckliga 7:orna är de högbetalande symbolerna som ger dig 3,25x till 37,50x din insats när du får en kombination med fem av samma slag. De lågbetalande symbolerna är däremot vargen, noshörningen, björnen och sabeltandtigern. Utbetalningarna för de lågbetalande symbolerna ligger i intervallet 1x till 3,25x din insats.

Symbolen med det gyllene W:et och den röda bakgrunden är Wild-symbolen . Symbolen med "Free Spins" skrivet på sig är scatter-symbolen .

Stjärnan i showen är symbolen Blazing Mammoth, som föreställer den gyllene ulliga mammuten.

Få ett slumpmässigt antal Free Spins med en slumpmässig multiplikator.

Få ett slumpmässigt antal Free Spins med en slumpmässig multiplikator.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man erövrar Blazing Mammoth Slot

Låt oss inte slösa bort vår tid utan titta på grunderna för att spela den här spelautomaten.

 • Först och främst kan du snurra hjulen genom att klicka på den böjda pilen under hjulen.
 • Till vänster om spin-knappen finns autoplay-knappen med 2 böjda pilar. Med autoplay-knappen kan du göra 10, 25, 50 eller 100 snurr på autopilot.
 • Myntknappen är användbar för att ställa in ditt insatsvärde som ligger mellan 0,20 € och 50 €. Du kan också justera din insats med hjälp av plus- och minusknapparna.
 • Knappen max bet ställer in insatsvärdet till maxvärdet (50 €).
 • Klicka på blixtsymbolen för att aktivera snabba spins eller turbosnurr.
 • Knappen "i" är till för att öppna vinsttabellen och förklara funktionerna.
 • Menyknappen ger dig tillgång till inställningar, prestationer och vinsttabellen.
Vinn stort genom Free Spins

Vinn stort genom Free Spins

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Roliga och kraftfulla bonusfunktioner

Blazing Mammoth slot förvirrar dig inte med flera bonusfunktioner. Det finns bara två bonusfunktioner och du kan utlösa båda ganska ofta. Låt oss utforska funktionerna nu.

Free Spins-funktionen

Scatter-symbolerna kan bara landa på de 3 mittersta hjulen eller på hjulen 2, 3 och 4. Om du landar på 3 Scattersymboler får du 1x av din insats och triggar Free Spins. Det är också möjligt att återaktivera Free Spins med samma antal snurr som du fick från början.

Free Spin-hjulet avgör hur många Free Spins du får och multiplikatorvärdet. Antalet Free Spins kommer att vara mellan 10 och 30. Å andra sidan kommer multiplikatorn för Free Spins att vara antingen 2x eller 3x. Alla vinster kommer att multipliceras med multiplikatorn förutom Instant Mammoth Jackpots.

Instant Mammoth Jackpots

Du kan landa 3 eller fler mammut-symboler för att få kontantpriser eller Jackpots. Dessa symboler kan dyka upp på alla hjul och du kan landa dem var som helst för att vinna jackpotten.

Nedan följer de Jackpots du kan vinna genom att landa mammut-symboler.

 • 3 symboler = 1x av din insats
 • 4 symboler = 5x av din insats
 • 5 symboler = 15x av din insats
 • 6 symboler = 40x din insats
 • 7 symboler = 100x din insats
 • 8 symboler = 500x din insats
 • 9 symboler = 2 000x din insats

Du kan njuta av jackpottarna under grundspelet och Free Spins. Eftersom jackpottarna inte påverkas av multiplikatorvärdet kommer dina vinster att vara desamma i Free Spins och grundspelet.

Njut av multiplikatorer i Free Spins i spelautomaten Blazing Mammoth

Njut av multiplikatorer i Free Spins i spelautomaten Blazing Mammoth

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP, variation och maxvinst

RTP (Return to Player) är 96,24 % för denna slot. Detta är en bra RTP som är betydligt högre än den genomsnittliga RTP:n på 96%.

Variansen i denna slot är låg så att du kan njuta av vinster ofta och ha mycket roligt.

Eftersom variansen är låg är det inte förvånande att maxvinsten är 2 000x din insats. Denna Max Win är ganska bra för en slot med låg spelvarians.

Vinn upp till 2 000x din insats i spelautomaten Blazing Mammoth.

Vinn upp till 2 000x din insats i spelautomaten Blazing Mammoth.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Är Blazing Mammoth Online Slot värt det?

Blazing Mammoth online slot garanterar roliga och snabba spelupplevelser. Det är lätt att aktivera Free Spins, och jackpottarna kan vinnas när som helst under spelets gång. PearFiction Studios har skapat den här spelautomaten riktigt bra.

Om du har spelat videoslots med hög varians ett tag kan den här slotten ge dig den paus du behöver. Den kommer att koppla av dig genom att ge dig enkla vinster. Dessutom gör användningen av färger i denna slot det svårt att titta bort. Den har allt som en slot med låg varians bör ha.

Möjligheten att vinna Max Win under grundspelet är underskattad. Glöm inte bort multiplikatorerna i Free Spins som ökar dina vinster och gör att du kan tjäna 2 eller 3 gånger mer än i grundspelet.

Kort sagt är spelautomaten Blazing Mammoth värd din tid. Om du gillar slots med låg varians är denna slot något du måste prova.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Blazing Mammoth Slot - Vanliga frågor

Hur hög är maxvinsten i spelautomaten Blazing Mammoth online?

Maxvinsten är 2 000 gånger din insats, vilket är bra för en slot med låg varians.

Hur hög är RTP och varians i videoslotet Blazing Mammoth?

RTP för denna slot är 96,24 %, vilket är bra. Variansen i denna slot är låg så att du kan få vinster konsekvent, men potentialen är begränsad.

Finns det några Free Spins i spelautomaten Blazing Mammoth?

Ja, du kan njuta av upp till 30 Free Spins med en 2x eller 3x vinstmultiplikator. Allt du behöver göra är att landa 3 Scatters på de mittersta hjulen för att utlösa Free Spins.

Hur kan jag vinna Instant Mammoth Jackpots i spelautomaten Blazing Mammoth?

Du kan vinna Instant Mammoth Jackpots genom att få 3 eller fler mammut-symboler någonstans på hjulen. Du kan vinna från 1x till 2000x din insats beroende på antalet mammutsymboler på hjulen.

Kan jag spela spelautomaten Blazing Mammoth gratis?

Ja, du kan njuta av free spins med multiplikatorer och jackpottar upp till 2 000 gånger din insats genom att spela gratis demo av Blazing Mammoth slot här på BETO.