MENY

10001 Nights Slot - Gratisspel och Recensioner (2024)

10001 Nights
Klicka här för att spela

10001 Nights av Red Tiger

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

10001 Nights Recension

10001 Nights

10,001 Nights by Red Tiger Gaming är en fantastisk slot som är baserad på folklore från Mellanöstern. Du kommer att njuta av denna slot på grund av de magiska funktionerna, som gratissnurr. Denna slot med 5 hjul och 20 vinstlinjer ser ut som en enkel slot på ytan. Men den har funktioner som kommer att överraska dig, som Mega Wilds och Multi-Pick-funktioner.

Vi kommer att utforska vad denna slot erbjuder i denna 10,001 Nights slot recension.


Utgivningsdatum: 17.11.2020
Volatilitet
Högsta vinst: X10347

Skrivet av: Kim Birch | Recensionen uppdaterades senast: 27 April 2024 | Faktagranskning av: Jasmin Williams

CERTIFIED CERTIFIED
Kim Birch har vunnit och förlorat mot de bästa pokerproffsen i världen. Förutom att vara expert på poker och blackjack har Kim Birch också publicerat tre böcker. Om Kim Birch

Betyg av BETO Slots Experts

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Video: Gameplay och stor vinst

Slotsfunktioner

Köp Bonus

Köp Bonus

Vadslagning

Vadslagning

Jackpotter

Jackpotter

Fördelar

10,347x maxvinst

Free spins med kraftfulla funktioner

Möjlighet att låsa upp nya funktioner genom att spela längre

Innovativa funktioner

Smidiga animationer och utmärkt grafik

Nackdelar

Hög varians

Fakta Om Slots

Leverantör Red Tiger

Volatilitet

RTP% 94.73

Speltyp Slots

Jackpot Nej


Insatsintervall och spelplan

Minsta insats 0.10

Högsta insats 250.00

Reels 5

Rader 4

Vinstlinjer 20

Spelfunktioner

Slumpmässiga belöningar Samla Energi Slummässiga Wilds BonusSpel: Välj Objekt RTP-bredd Multiplikator Scatter-symboler FreeSpins Wild Megasymbol (3x3)


Casino

Kortserier


Njut av unika funktioner genom att fylla en lampa med magisk olja.

Njut av unika funktioner genom att fylla en lampa med magisk olja.

Välkommen till 10 001 Nights Slot by Red Tiger Gaming

10 001 Nights är ett anständigt spel med 5 hjul och 4 rader som förstärks av skarp grafik och smidiga animationer. Det har 20 vinstlinjer, men de är mer än tillräckligt för att belöna dig väl på grund av bonusfunktionerna som vi kommer att diskutera lite senare.

Detta är inte den första folkloreinspirerade spelautomaten från Mellanöstern och inte den sista heller. De vanliga wild-symbolerna och Stacked Wilds ökar potentialen i basspelet. Även de lågbetalande symbolerna ser vackra ut eftersom de är gjorda av ädelstenar och visas i form av de fyra kortfärgerna.

När du landar tillräckligt många Destiny Spins-symboler kommer du att utlösa gratissnurr dagligen. Lampsymbolerna finns också där för att hjälpa dig att utlösa nya funktioner.

De slumpmässiga funktionerna i denna slot låter dig ta bort alla lågbetalande symboler för ett snurr, lägga till ett slumpmässigt antal Wilds på hjulen, få en vinstmultiplikator och få Mega Wilds. Detta är bara de funktioner som du kommer att njuta av i basspelet, och det bästa är att du låser upp fler belönande funktioner när du spelar under en längre tid. Kort sagt, det här spelet belönar dig väl för att investera din tid och dina pengar.

Vi kommer snart att se hur de magiska funktionerna i denna slot fungerar och förklara allt så att du känner dig säker när du spelar denna slot.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Tema från Mellanöstern och imponerande grafik

Denna slot är inspirerad av 1001 Nights-samlingen, som är en samling berättelser från Mellanöstern.

Bakom hjulen ser du den vackra utsikten från sultanens rum. Utsikten över staden i den arabiska öknen är fascinerande och har en unik glöd som kommer att dra in dig.

Ett långsamt och traditionellt soundtrack i bakgrunden kompletterar spelet väl. Även om soundtracket är hyfsat, är det inte lika bra som grafiken och temat. Red Tiger Gaming har arbetat hårt för att skapa denna vackra slot, och vi gillar de animationer som de har lagt till.

Symbolerna har skapats med omsorg. Sultanen med de röda ädelstenarna på sin turban och den magiska lampan är exempel på symboler som ser utsökta ut. Sultanen är den mest lönsamma symbolen eftersom den belönar dig med 40x din insats för att landa en fem-i-ett-liknande vinnande kombination.

Wild-symbolen är en vacker arabisk kvinna, och hon ger dig 55x insatsen för att landa en fem-i-ett-kombination. Scatter-symbolen är sultanens vackra palats, som kommer att utlösa gratissnurr om du lyckas landa tre.

Denna slot fungerar på alla enheter, så du behöver inte oroa dig för om du vill spela på din dator eller din mobil.

Utlös Destiny Spins genom att få tre eller fler Scatters.

Utlös Destiny Spins genom att få tre eller fler Scatters.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man spelar 10,001 Nights Slot

I det här avsnittet kommer vi att titta på grunderna för att spela denna slot. Låt oss komma igång.

  • Du kommer att märka den gula snurrknappen längst ned till höger som du kan använda för att snurra hjulen.
  • Du kan klicka på din insats längst ner till vänster och ställa in den mellan 0,20 € (minsta insats) och 8 € (högsta insats).
  • Autoplay-knappen finns nära insatsknappen och den låter dig köra upp till 100 snurr på autopilot med anpassade förlust- och vinstgränser.
  • Du kan klicka på utbetalningsknappen längst ned till vänster för att titta på funktionerna och utbetalningarna. Om du vill ha detaljerad information om spelautomaten kan du använda hjälpknappen nära utbetalningsknappen.
  • Turboläget är också tillgängligt, och det kan aktiveras genom att klicka på turboknappen nära snurrknappen.
  • Om du vill se ditt saldo kan du se det längst upp till vänster på skärmen.
  • I det övre högra hörnet kan du slå på och av ljudet, gå till eller från helskärmsläge samt få information om funktioner och utbetalningstabeller.
Njut av Free Spins bonus i 10,001 Nights online slot

Njut av Free Spins bonus i 10,001 Nights online slot

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Magical Slot Funktioner

10,001 Nights videoslot har bonusfunktioner som motiverar människor att fortsätta spela eftersom du belönas med nya funktioner när du fortsätter spela. Detta beror på funktionen Feature Lamps som vi kommer att diskutera med andra spännande bonusfunktioner. Låt oss komma igång.

Funktion Lampor

Du kommer att landa gyllene oljelampor på hjulen som kommer att fylla upp Feature Lamps när du samlar dem. Fördelen med att samla oljelampor är att de hjälper dig att utlösa nya funktioner och hålla dem upplåsta under hela din speltid.

När du fyller upp en funktionslampa helt kommer en ny funktion att aktiveras på nästa snurr, och den funktionen kan aktiveras slumpmässigt vid samma insats. Du kan låsa upp mer än en funktion och njuta av upp till fyra funktioner under hela ditt spelande, och låt oss se vad dessa funktioner är.

  1. Imperial Spin-funktion: Imperial Spin-funktionen aktiveras genom att samla 6 oljelampor. I den här funktionen tas de lågbetalande symbolerna bort och endast högbetalande symboler dyker upp för att ge dig en chans att vinna stora vinster.
  2. Random Wilds-funktion: Du måste samla in 7 oljelampor (totalt 13 oljelampor) för att aktivera den här funktionen. I den här funktionen kommer ett slumpmässigt antal Wild-symboler att dyka upp för att hjälpa dig att vinna vinster.
  3. Multi-Pick-funktion: 8 oljelampor (totalt 21 oljelampor) behövs för att aktivera den här funktionen. Du kommer att välja mellan tre kort för att avslöja multiplikatorn som kommer att gälla för din nästa vinst.
  4. Mega Wilds-funktion: Denna sista funktion låses upp och utlöses genom att samla 9 oljelampor (totalt 30 oljelampor). I den här funktionen får du minst 1 Mega Wild som kommer att fylla hela hjulet.

Destiny Spins / gratissnurr-funktion

Om dulandar 3, 4 eller 5 Scatter-symboler i basspelet får du 8, 10 respektive 12 gratissnurr. Du kan också återaktivera gratissnurr eller Destiny Spins genom att landa 3, 4 eller 5 Scatter-symboler, vilket ger dig 6, 7 respektive 8 gratissnurr till.

Bonus Destiny Spins-rundan är som basspelet, men Feature Lamps-funktionen utlöses oftare under dessa snurr. Så oavsett vilka funktioner du har låst upp kommer de att hjälpa dig att vinna stora vinster. Det är också möjligt att dra nytta av flera funktioner i ett enda snurr. Till exempel kan du få Mega Wilds-funktionen med Imperial Spin för att skapa galna vinster.

Njut av vackra symboler i spelautomaten 10,001 Nights

Njut av vackra symboler i spelautomaten 10,001 Nights

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP, variation och maxvinst

RTP för denna spelautomat är 95,73%, vilket är något lägre än den genomsnittliga RTP på 96%. Det bör dock inte avskräcka dig från att prova den här spelautomaten eftersom det inte kommer att ha så stor inverkan.

Variansen är hög, så du måste vara lite försiktig när du spelar den här spelautomaten.

Maxvinsten är 10,347x av din insats, vilket innebär att denna spelautomat har en enorm vinstpotential.

Gå efter en Maxvinst på 10 347x din insats

Gå efter en Maxvinst på 10 347x din insats

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Är 10,001 Nights Online Slot värt det?

10 001 Nights online slot är värd din tid eftersom den har enastående funktioner och grafik som underhåller och belönar dig på samma gång. Free Spins-bonusrundan kanske inte ser så mycket ut, men de kan vara mycket kraftfulla om du har låst upp alla funktionslampor. Det tar ett tag att låsa upp dem alla, men det är värt det.

Vi rekommenderar inte att du ändrar din insats efter att ha låst upp funktionslamporna eftersom du måste göra om det igen. Du kan njuta av dessa unika funktioner slumpmässigt och aldrig bli uttråkad av basspelet på grund av Feature Lamps.

Grafiken, temat och animationerna är utmärkta. Du kommer att njuta av det smidiga spelet, och den bästa delen av spelet är gratissnurr. Även maxvinsten på 10 347x av din insats bör vara lättare att få under gratissnurr.

Du kommer att njuta av spelet och belönas tillräckligt för att fortsätta spela. Därför rekommenderar vi att du tar en resa till Mellanöstern och spelar 10 001 Nights online slot masterpiece för garanterad underhållning. Om du vill få maximal utbetalning genom att spela med riktiga pengar, ge BETOs rekommenderade onlinekasinon ett besök.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

10 001 nätter - Vanliga frågor

Hur hög är maxvinsten i 10,001 Nights slot?

Den högsta vinsten är 10 347 gånger din insats, vilket förvånansvärt nog inte stämmer överens med slottsnamnet. Den ligger dock över 10 001 vilket är bra.

Hur hög är RTP i 10 001 Nights video slot?

RTP för den här spelautomaten är 95,73 %, vilket är lägre än genomsnittet, men du kommer knappast att märka någon större skillnad i ditt spelande.

Finns det free spins i 10,001 Nights slot?

Ja, du kan trigga Destiny Spins eller free spins genom att få 3 eller fler Scatters på hjulen. Du kan också få extra free spins genom att landa fler Scatters under funktionen.

Hur fungerar lamporna i 10,001 Nights slot?

Du kommer att se 4 Feature Lamps som du kan fylla genom att få magiska lampsymboler på hjulen. Om du fyller dessa lampor helt och hållet utlöser du en belönande funktion och låser upp den under hela speltiden.

Är det möjligt att spela 10,001 Nights slot gratis?

Ja, du kan prova 10,001 Nights slot gratis här på BETO.