MENY

Slingo Centurion - Gratisspel och Recensioner (2022)

Klicka här för att spela

Slingo Centurion av Slingo Originals

Spela På Riktigt? - Välj en Bonus

Slingo Centurion Recension

Slingo Centurion

Slingo Centurion har utvecklats av stjärnutvecklaren Slingo Originals. För utvecklingen av Slingo Centurion samarbetade Slingo Originals med Inspired Gaming, som är en av de bästa iGaming-leverantörerna globalt. Spelet är baserat på den klassiska Slingo-strukturen 5x5, och du får många små minispel i Slingo också. Slingo Centurion ger en RTP på cirka 95,2 % och spelets volatilitetsbetyg är högt.


Utgivningsdatum: 11.02.2020
Volatilitet
Högsta vinst: X500

Skrivet av: Elizabeth Davies | Recensionen uppdaterades senast: 17 Aug 2022

Bingofunktioner

Live-dealer

Live-dealer

Vadslagning

Vadslagning

Riktiga Pengar

Riktiga Pengar

Populärt

Fräschhet

RTP%

Jackpotter

Sätt att vinna

Upphetsningsgrad

Fördelar

Fantastiska funktioner i ett Slingo-spel

Ger en varning när insatserna ökar

7 olika bonusspel

Du kan ställa in ditt spinpris och dina förlustgränser.

Tilltalande grafik och design

Nackdelar

Kanske inte det perfekta spelet för traditionella spelare

Bingo - spelfakta

Leverantör Slingo Originals

Volatilitet

RTP% 95.00

Speltyp Bingo

Jackpot Nej


Nördiga detaljer

Minsta insats 0.20

Högsta insats 25.00

Spelteman

Forntida Civilisationer


Spelfunktioner

Ytterliggare Free Spins Bonusspel Multiplikator FreeSpins Wild Megasymbol (3x3)


Casino

Joker


Häftig grafik i Slingo Centurion

Häftig grafik i Slingo Centurion

Intro - Slingo Centurion

Slingo Centurion är ett klassiskt Slingo-spel som utvecklats av Slingo Games-experten Slingo Originals. Slingo-spel är spännande och är en hybrid av spelautomater och livebingo. De kombinerar det roliga med dessa två klassiska spelspel i ett enda spel, vilket är huvudanledningen till deras ökande popularitet.

Precis som i andra Slingo-spel är ditt mål i Slingo Centurion att fylla i rutnätet i spelet, det finns ett 5x5 rutnät av nummer i mitten av spelet och du ska försöka kryssa så många nummer som möjligt. Du kommer att hitta många unika funktioner i Slingo Centurion spelet, som specialsymboler, som ger dig olika bonusar och belöningar. Några av de bonusar du får i Slingo Centurion är en Colossal Symbol, Wild Power Spins, Free Spins och en Multiplier.

Video: Slingo Centurion - Gratisspel och Recensioner (2022)

Ett exempel på hur spelet Slingo Centurion spelas

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Tema och grafik

Slingo Centurion är ettsolidt och attraktivt spel när det gäller utseende och känsla. Spelet har temat den ljusa romerska världen som representeras i tecknad form. En muskulös centurion är redo att hjälpa dig när du behöver honom under din resa. Han är ett härligt interaktivt element i spelet och han kommer att göra olika handlingar när du får någon bonus, fullföljer ett Slingo och får jokrar. Spelets soundtrack är också utmärkt. Det passar perfekt till spelets tema och ger dig en fantastisk spelupplevelse.

Trippel-Slingo i Slingo Centurion

Trippel-Slingo i Slingo Centurion

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Hur man spelar - Slingo Centurion

Slingo Centurion är ettmycket enkelt spel att spela, trots sina olika bonusar och minispel. Den grundläggande idén och målet för nästan alla roliga Slingo-spel är densamma, det finns ett rutnät av siffror i mitten av spelskärmen, tillsammans med en enda rulle med snurrande siffror. Du får ett fast antal snurr, och varje snurr kommer att landa några nummer. Precis som i bingospel kommer du att matcha dessa nummer med rutnätet, och om du hittar något nummer i rutnätet kommer det att strykas. På samma sätt kommer du att fortsätta att korsa nummer, och ditt huvudmål kommer att vara att korsa alla nummer på minsta möjliga tid. Ju snabbare du gör det, desto bättre. Oroa dig dock inte om några nummer inte korsas, eftersom du får din utbetalning i enlighet med detta.

I Slingo Centurion blir ditt spelande lite mer spännande. Det finns många minispel i Slingo Centurion som du kan spela för att få ytterligare belöningar, och dessa spel kommer att belöna dig med bonusar som free spins och multiplikatorer.

Få speciella wilds i Slingo Centurion

Få speciella wilds i Slingo Centurion

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Bonusspel och Free Spins

Slingo Centurion är fullmatat med specialfunktioner och bonusar, och dessa bonusar ger dig ytterligare belöningar, så håll utkik efter dem. De specialfunktioner du får i Slingo Centurion förklaras nedan:

  • Den första specialfunktionen i Slingo Centurion är Reelus Maximum Feature, det är en bonusrunda som du spelar på en slot med 5 hjul, och kolossala symboler kommer att uppta de tre första hjulen.
  • Du får en fantastisk Prizes on Parade-funktion i Slingo Centurion, som ger dig speciella multiplikatorer som visas på centurionernas sköldar.
  • En annan fantastisk funktion i Slingo Centurion är Caesars Free Spin-funktion. Det är en bonusrunda som låter dig vinna free spins, som namnet antyder. Du kan samla upp till 20 free spins i en runda, tillsammans med en betydande multiplikator på upp till 10x. Efter att ha samlat dina belöningar spelar du en specialrunda i en spelautomat med 5x3 rutnät för att vinna ytterligare belöningar.
  • Road To Roam är också ett bra minispel i Slingo Centurion, som du spelar i form av ett brädspel för att samla in vinster. Du kastar en tärning och flyttar runt på brädet för att samla in belöningar som kontantpriser.
  • Wild Power Spins Features är också ett fantastiskt bonusspel. Det är ett spel som visar dig den romerska arméns hela styrka. Det är ett mycket interaktivt spel och kommer att ge dig några fantastiska utbetalningar.
  • Det kommer också att finnas några speciella jokersymboler i Slingo Centurion. Dessa Jokersymboler är mycket givande och de kommer snabbt att hjälpa dig ur knepiga situationer. Den vanliga Jokersymbolen hjälper dig genom att markera vilket nummer som helst på raden ovanför den, och Super Joker låter dig stryka över vilket nummer som helst på skärmen, oavsett dess position.
  • Den viktigaste bonusfunktionen i Slingo Centurion är Free Spins. När du startar spelet får du 10 snurr för att slutföra rutnätet, men för det mesta kommer du att se att rutnätet förblir oavslutat. I en sådan situation skulle ett gratissnurr vara den bästa bonusen för dig. Du får ett gratissnurr i spelet om du får Free Spin-symbolen på det rörliga hjulet i spelet. Du får också möjlighet att köpa dessa free spins under spelet om du vill.
Wild Power Spin specialfunktion i Slingo Centurion

Wild Power Spin specialfunktion i Slingo Centurion

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

RTP och mobilt stöd för Slingo Centurion

RTP

Du får en RTP på cirka 95,2% på Slingo Centurion, vilket är ganska hyggligt, och du bör inte ha några problem med utbetalningarna. Variansen i spelautomaten är klassad som medelhög till hög, och du kan vinna upp till 500x din insats.

Mobilt stöd för Slingo Centurion

Du kan enkelt spela Slingo Centurion på någon av dina mobila enheter, spelet fungerar smidigt och du bör inte möta några problem som fördröjningar och bildförluster.

Det fantastiska Slingo Centurion-spelet från Slingo Originals

Det fantastiska Slingo Centurion-spelet från Slingo Originals

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Det övergripande omdömet - Slingo Centurion

Slingo Centurion är ett bra spel som är fantastiskt på alla sätt; grafiken i spelet är mycket attraktiv och iögonfallande, ljudspåret är också coolt och passar perfekt ihop med spelets tema. Huvudanledningen till den ökande populariteten för Slingo Centurion är det stora antalet specialfunktioner och bonusar som du får i spelet. I Slingo-spel får du vanligtvis inte många belöningar, eftersom utvecklarna tycker att det är väldigt utmanande att inkludera bonusfunktioner i den här formfaktorn, men utvecklarna på Slingo Originals har skickligt lagt till 7 olika specialfunktioner i Slingo Centurion-spelet.

Statistiken i Slingo Centurion är också mycket övertygande. Du får en RTP på cirka 95,2 % i Slingo Centurion, vilket är ganska tillfredsställande med tanke på att det ligger över branschstandarden på 95,0 %. Spelets volatilitetsgrad är medelhög till hög, vilket gör det här spelet till det perfekta valet för spelare som gillar att vinna stort.

Insatsutbudet på Slingo Centurion är omfattande, du kan börja satsa på Slingo Centurion med minimala insatser på 0,20 € och du kan öka insatserna till ett maxbelopp på 100 €.

På det hela taget kommer du bara att älska Slingo Centurion. Känn dig fri att ge det ett försök. Den kostnadsfria demoversionen av spelet finns tillgänglig här på BETO. Se till att du provar den.

TILLBAKA TILL INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Vanliga frågor - Slingo Centurion

Vanliga frågor om Slingo Centurion-spelet.

Vad är Slingo Centurion?

Slingo Centurion är ett häftigt Slingo-spel med ett klassiskt 5x55 rutnät och många häftiga bonusspel. Det finns också några specialfunktioner i spelet. Till exempel finns det en speciell stege i spelet som du klättrar uppför allt eftersom spelet fortskrider och du får extra belöningar.

Vad är RTP i Slingo Centurion?

Slingo Centurion ger en genomsnittlig RTP på 95,20 %, vilket är mycket hyggligt.

När slutar ett vanligt Slingo-spel?

Ditt huvudmål i varje Slingo-spel är att fylla i ett rutnät i mitten av spelet.Du fyller i rutnätet genom att landa nummer på en rörlig rulle, och numren från den rullen används för att korsa rutnätets nummer. Ditt spel avslutas om du fyller i hjulet eller om du får slut på dina snurr.

Finns det några bonusspel i Slingo Centurion?

Ja, det finns många små bonusspel i Slingo Centurion, dessa spel är mycket givande och ger dig många vinster och multiplikatorer. Spela Slingo Centurion just nu och kolla in dem.

Kan jag spela Slingo Centurion gratis?

Ja, du kan spela demoversionen av Slingo Centurion gratis här på BETO. Demoversionen av spelet är exakt likadan som den riktiga versionen, och den enda skillnaden är att i demoversionen spelar du med spelpengar istället för casinokontanter eller krediter.